vlog 227
| 25 maart 2020

Vlog #227 – Vreugdedansje & Vieren met sushi!

Afgelopen donderdag bereikte ik de 100.000 abonnees. Daar ben ik natuurlijk mega blij mee. Ik deed dan ook een klein vreugdedansje en bestelde een mega doos met sushi. Ook heb ik alvast een leuk cadeautje voor 3 van jullie, de grote winactie volgt nog! Daarnaast ging ik netjes met 1,5 meter afstand wandelen met Rasheeda en deed ik een zware billen thuis workout.

Ik hoop dat je het weer leuk vond om te zien.

Groetjes, Marloes

Wat was jouw hoogtepuntje van het afgelopen weekend?

4 reacties

 1. zondag héél vroeg opgestaan, Marloes’ buikspieren workout gedaan, nieuw recept geprobeerd voor 9 boekweitbolletjes met rozijnen en noten en deze allemaal, direct uit de oven, echt nog superwarm opgegeten. Foei maar enorm lekker ! Dat was hoogtepunt van afgelopen weekend 😄

 2. Marloes, heb mee afgeteld naar dat magische getal…hele dikke proficiat, doordat je steeds positief, gewoon jezelf blijft en ons laat genieten van al die heerlijke vlogs zijn er zovele die je steunen. En wees gerust…er gaan er steeds meer komen, één grote familie ! Heel erg merci 👍🏻😚

 3. Jouw hoogtepunt is echt wel een bijzondere…!!! Ik volg je al zo lang….elke keer weer vind ik het leuk om te zien hoe blij jij wordt als je weer een doel hebt gehaald. Al is deze natuurlijk wel heel speciaal.
  En nou komt’ie….ik heb dit weekend zelf mijn eigen site gemaakt…en ik neem uitleg-video’s op om kinderen en ouders instructie te geven.
  En hoezeeeee……ik heb mijn eerste abonnee!! Hahaha….nouja…je moet ergens beginnen, toch?!?!? Bij jouw 100.000 was er ook een eerste.
  Dus….ouders en kinderen….check https://youtu.be/l5CgT4F3ISI en wie weet haal ik ooit de 1000….dat gaat mijn doel zijn. Ik werk tenslotte fulltime als juf..dus ik verwacht echt niet dat ik ooit 100.000 haal, dat wordt ook niet mijn doel.
  Ik heb heerlijk zitten meegenieten van hoe blij jij werd….superleuk om te zien!!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram