Vlog 226
| 20 maart 2020

Vlog #226 – Ik bruis van ideeën & onze weekboodschappen

Maandag begon onze eerste officiële dag thuis. Sven en ik besloten er het beste van te maken. Natuurlijk nemen we jullie daar gezellig in mee. Ik kwam erachter dat deze bizarre en pittige tijd me ook iets heel moois brengt…daar ben ik super dankbaar voor. Vol energie en enthousiasme ben ik online bezig ♥.

Ik hoop dat je het leuk vond om te zien!

Groetjes, Marloes

Lukt gezond leven bij jou een beetje op dit moment?

4 reacties

 1. Aangezien ik al driekwart jaar thuis zit, ben ik al helemaal gewend aan de situatie (behalve dan de sociale contacten en de horeca uitjes die ik nu ook moet missen). De eerste periode at en dronk ik wat ik wilde, ook uit frustratie, maar op een gegeven moment ging de knop om. Ik ging minder eten en dan vooral gezond, doordeweeks geen alcohol en workouts doen (binnen m’n mogelijkheden).
  Daarnaast ben ik heel actief bezig gegaan met het ontwikkelen van een positieve mindset. Heb hier veel over gelezen, ben gaan mediteren en schrijf elke dag in een dankbaarheidsschrift.
  Deze week ben ik begonnen met yoga, via Yogatv.nl nu tijdelijk gratis aangeboden vanwege het virus. Wat jij ook zegt Marloes, zo’n bizarre tijd levert ook goede dingen op. Ik heb nieuwe routines en rituelen die ik anders nooit ontdekt zou hebben!

 2. Proficiat Marloes!
  Dat is dubbel en dik verdiend!
  Vandaag een nieuw woord gehoord en moest aan je denken:
  Quarantrainen!

 3. Waaaaaahhhhh!! Proficiat 💕
  Ik vind het nog steeds fijn om je te volgen….en ik ben heel blij voor je dat je zoveel volgers hebt….dik verdiend 👌

 4. Je hebt het gehaald Marloes, gefeliciteerd! Ik reageer eigenlijk nooit maar ben groot fan van jou/jullie sinds januari.
  Januari wilde ik het opeens helemaal anders doen. Ik heb helemaal geen overgewicht maar ik merkte dat ik steeds snoepte zonder reden en van alles en nog wat dronk. Ik wilde ook meer groenten eten en ben toen gaan zoeken op internet en zo kwam ik bij jou terecht.
  Sonmige mensen in mijn omgeving vragen zich nog steeds af of dit een fase is maar ik ben er van overtuigd dat dit een leefstijl is geworden en ik word hier gelukkig van.
  Je weet niet half hoe blij ik met je ben.. volgens mij kent mijn familie je naam al alsof je een bekende bent want soms zet ik je video aan bij het maken van een gerecht of ben ik een workout aan het doen.
  Ik heb dankzij jou nog nooit zoveel genoten van eten en eet veel bewuster met genietmomenten en zelfs sporten ben ik leuk gaan vinden. En dat terwijl ik stiekem best een hekel aan sporten had.
  Ga zo door en succes met de crisis waar we in zitten…!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram