vlog 225
| 18 maart 2020

Vlog #225 – Lekker tuinieren & Ik vind dit spannend!

Goedemorgen lieve allemaal. Wat een bizarre tijden zijn dit toch. In de vlog van vandaag ben ik op vrijdag en zaterdag heerlijk ondernemend, ga ik nog sporten en besluiten we zelfs uit eten te gaan. Zondag verandert alles door de nieuwe maatregelen, waar ik 100% achter sta. We komen erachter dat ik mijn praktijk in de komende tijd dicht zal moeten houden en dat Sven geen golflessen meer kan geven…

Ik hoop dat je het weer leuk vond om te zien!

Groetjes, Marloes

7 reacties

 1. Hoi Marloes,

  Super leuk dat je nog meer work-outs online gaat maken. Onze sportschool in BE is al sinds vorige week dicht, en mijn dochtertje is ook thuis nu. En die vindt het ook super leuk om jou ook te volgen en doet dan oefeningen mee met mij. Ik merk dat als ik niet 2x fysiek bezig ben met sportoefeningen ik last krijg van mijn rug. En omdat mijn eigen sportcoach geen video’s opneemt, ben ik alvast heel erg fan.

  Veel succes.
  Groetjes,
  Anne

 2. Ik snap helemaal dat je het liever niet hebt over het virus. Voor sommige mensen zijn de maatregelen niet genoeg, voor anderen gaat het veel te ver. Ik denk dat je gelijk hebt en gewoon de richtlijnen kan volgen.

 3. Heeeeeele gekke tijden!
  Ik ben juf…ik ben verkouden….en ik werk dus vanuit thuis. Ik stuur ouders appjes….we hebben een soort schoolwedstrijd gemaakt…stuur je leukste foto in van hoe je thuis aan het werk bent. Voor ouders heel pittig….die moeten ineens hun kids de hele dag entertainen en het liefst ook nog laten leren.
  Ik ben dus maar aan de slag gegaan met WordPress…..ik dacht…dan maar een site maken en proberen artikels te type over leren.
  Ik voel me een heel gekke juf zo….de hele dag online zijn…appen met collega’s en ouders….lessen digitaal klaarzetten…vanaf nu dus artikels typen voor m;n site om ouders en kinderen te informeren hoe ze van thuis uit kunnen werken….
  En dat allemaal thuis, terwijl mijn lieve dochter van 1 hier rondkruipt, 2 honden aandacht willen en mijn man thuis is…waardoor je echt je werk even samen moet plannen.
  En aan de andere kant….ik heb mazzel…..de mensen die in de zorg werken….ondernemers….dus ook jij Marloes….het brengt veel onzekerheid…..
  Iedereen heel veel succes….. hopelijk kunnen we allemaal een modus vinden om voorlopig vooruit te kunnen. Liefs….

  1. Gekke tijden hè….
   Heel fijn dat jullie nog even uit eten hebben kunnen gaan! Wij hebben zondag nog geluncht bij Bagels &Bean’s, ons ervan bewust zijnde dat dit voor voorlopig wel de laatste keer zou kunnen zijn. Ook al lunchen we zelden ergens, maar met het gevoel van wat er kan komen…. 😉
   Ik ben al fanatiek begonnen met je work-outs! Ook mijn man die nu thuis zit te programmeren, neem ik daarin mee 🙂
   Ik ben benieuwd naar je volgende video’s en artikelen! Extra veel succes gewenst deze tijd!

 4. Hoi Marloes,

  Mooi al je disclamers en dat je bang voor commentaar bent. Ik denk dat je een mooi overzicht gaf van de gedachten en de emoties waar heel nederland vanaf donderdag door heen ging. Ja, die veranderde per dag, bij jou deels ook.
  Mooi dat je toch positief blijft, zo kennen we je. Ik lees je veel …zeker deze dagen dat ik thuis werk en in sociale isolatie zit omdat ik wat verkouden ben. (Wel veel telefoon contact)

 5. Ik ben docente Nederlands op een vmbo school en ben voor al mijn klassen filmpjes aan het maken met uitleg en opdrachten voor iedere les en zit in een speciaal chat programma om vragen te beantwoorden. Ook mijn kindjes zijn thuis (4 en 7 maanden) en mijn partner is wel op locatie aan het werk. Het is echt puzzelen qua tijd en inzet, maar het is voor een goed doel en het creëert een gevoel van saamhorigheid onder docenten en leerlingen en dat is weer heel bijzonder.

  Qua telefoon schoon ik wekelijks foto’s op die ik niet wil bewaren door whatsapp bijvoorbeeld en ik zet eens in de week mijn foto’s in de cloud en op mijn harde schijf. Zou echt jammer zijn als ik foto’s van de kinderen zou kwijtraken.

  Voor jou en Sven natuurlijk ook het beste gewenst. Blijf gezond en inspireer ons maar met jouw video’s.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram