Leefstijl Persoonlijk

Vlog 22 – Fotoshoot, Indoor Golf en Cheats!

Door

Goedemorgen op deze mooie woensdag. Het is weer tijd voor een nieuwe vlog! Je ziet wat ik afgelopen vrijdag, zaterdag en zondag deed. Ik had onder andere een fotoshoot, ik ging twee keer sporten, ging shoppen met Rasheeda, keek indoor golf bij Sven en ik twijfelde over mijn genietmomentjes. Pak een lekkere kop thee en veel plezier!Ik hoop dat je het weer leuk vond om te zien! Ik geniet echt ontzettend van al jullie leuke reacties. Voorlopig blijf ik dus lekker doorvloggen op woensdag, maar misschien zal er een keer een moment zijn dat het allemaal wat minder goed uitkomt. Ik doe dus maar geen beloftes, jullie merken het vanzelf!

Groetjes, Marloes

Koop jij ook wel eens meer kleding dan je gepland had?

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (10)
 1. -123- 5 jaargeleden

  Marloes ik volg je superlang, voor mij ben jij me ontbijt nieuws!! Lekker door blijven gaan 😉

  Verzoek : dressings kopen in het schap, welke is goed????

  Reageer
  • -123- 5 jaargeleden

   Ik zie het filmpje overigens niet 🙁

   Reageer
  • Marloes 5 jaargeleden

   Ik heb er toevallig gisteren een artikel over geschreven. Hij komt ergens volgende week online! Ik heb de video aangepast. Nu moet hij het doen.

   Reageer
   • -123- 5 jaargeleden

    Ik zie hem nu staan!

    Reageer
 2. Kim 5 jaargeleden

  Sinds ik me fit en slank voel vind ik het geweldig om te shoppen. Eerder kon ik nooit kopen wat ik wilde want was er vaak niet in mijn maat. Het is altijd zo als je wat nodig hebt vind je het niet. Maar als je gewoon gaat kijken kom je met heel veel thuis?

  Reageer
 3. Kim 5 jaargeleden

  Vond trouwens je roze sporttop leuk staan!!

  Reageer
 4. Bianca 5 jaargeleden

  Leuk filmpje.
  Had je die sportkleding bij Primark?

  Niks mis met het topje idd! ?

  Reageer
 5. Alexandra 5 jaargeleden

  Leuke vlog weer Marloes! Ik heb je pas ‘gevonden’ toen ik iets vond over koolhydraten en heb inmiddels al heel wat filmjes van je bekeken omdat ik ze inspirerend en leuk vind. Het topje vind ik ook leuk maar het is niet echt bijzonder. Je nieuwe top is veel leuker! Hoe maak jij trouwens je filmpjes? Gebruik je daar een bewerkingsprogramma voor waardoor ze zo mooi in elkaar overlopen? Groetjes vanuit Amerika.

  Reageer
  • Marloes 5 jaargeleden

   Hi! Welkom dan :). Leuk dat je kijkt. Ik gebruik sinds kort Sony Vegas Pro voor het editen. Voorheen deed ik het met Windows Moviemaker, maar die is vrij beperkt in de mogelijkheden.

   Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.