vlog 217 optimavita
Leefstijl Persoonlijk

Vlog #217 – Hormonen zijn rare dingen & Olie-tip!

Door

Goedemorgen! In deze vlog zie je beelden van afgelopen vrijdag tot en met zondag. Ik maakte het huis schoon, ging boodschappen doen, we gingen op verjaardag en ik heb het over hormonen en mijn gewicht. Heel veel plezier met kijken!

Ik hoop dat je het weer leuk vond om te zien!

Groetjes, Marloes

Vind jij de fitnessbeelden een leuke toevoeging?

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (5)
 1. A. 2 jaargeleden

  Is altijd fijn de fitnessbeelden die je laat zien. Ikzelf durf het niet te doen. Ken de apparaten niet goed ( te verlegen om het te vragen ) Halters gebruik ik thuis wel frequent. En heb mijn fitnessabonnement enkel om bodypump te volgen. Mss kan jij er eens een video maken over de apparaten in de fitness? Of heb je die al? Groetjes

  Reageer
 2. Vera 2 jaargeleden

  Kort, als sfeerbeelden, vind ik de sportbeelden wel leuk. Ze horen gewoon bij jouw week!
  Ik heb een glazen spray-flesje…dat vul ik elke keer met olijfolie uit een grote, gewone fles. Is een stuk goedkoper…en dan hoef ik niet zo’n speciaal flesje te kopen.

  Oh…hormonen zijn vreselijk 🙈😂 Sinds m’n zwangerschap vind ik ze echt niet meer leuk! En slaaptekort doet ook iets met je hormonen… Jakkkkk! gelukkig heb ik een heeeele lieve man, met veel begrip en geduld…. En gelukkig vind ik mezelf steeds beter terug… Hormonen in balans… En dan pas aan m’n lichaam werken… 4 kg wil ik graag kwijt na m’n zwangerschap… Komt vast goed komende tijd.

  Reageer
 3. Nientje 2 jaargeleden

  Ben ik ook ge-influencet? En door wie dan???! Heb geen insta en jij bent de enige die ik volg, maar keek ongeveer een maand geleden ook naar de vega filet americain! Kwam tot de conclusie dat het eigenlijk ongezonder is dan de “gewone”, want veel zouter. Maar misschien nog verder zoeken, of bedenken/uitzoeken hoe je het zelf kunt maken.

  Reageer
 4. Nientje 2 jaargeleden

  Oh en ik vind je H&M broek heel leuk!

  Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.