Vlog 213
| 5 februari 2020

Vlog #213 – Nieuw fitnessschema & Goodiebag

Goedemorgen lieve toppers. Er staat weer een gloednieuwe vlog voor jullie klaar. Kijk lekker mee naar wat ik afgelopen vrijdag tot en met zondag uitvoerde. Ik laat je onder andere een nieuw programma in de sportschool zien, wat ik vrijdag deed. Daarnaast unbox ik de goodiebag van het Womens Health event en gaan we kijken bij crossfit.

Ik hoop dat je het weer leuk vond om te zien!

Groetjes, Marloes

Bel jij wel eens met vrienden?

3 reacties

 1. Goedemorgen Marloes!

  Wat leuk te zien dat je naar Battle of the north bent geweest, 2 vanuit onze crossfit box deden mee en de nummer 1 is mijn fysio haha! wat een beesten idd, en op je handen lopen is echt bizar!!

  Wat een mooi pakket heb je gehad echt grappig die tas hahahaa!
  Je hebt weer goed voor jezelf gezorgd met eten lekker hoor!

  Ik bel om de dag zoiets nog met mijn moeder, ik bel eigenlijk nooit met vriendinnen wel zonde.. alles via de app of we spreken af bingo of drankje doen of hapje eten soms bios:)

  Zie weer uit naar je volgende vlog, ga zo eerst boodschappen doen en augurk halen hahaha !! 🙂

  Liefs Priscilla

 2. Goeiemorgen allemaal, deze ochtend een licht aangepaste versie van je fitness gedaan en er een home workout van gemaakt. Pittig genoeg voor mij ! Nu een lekker herstelmaaltijd/ontbijt aan het bereiden : havermoutpap met zaden- en pittenmix en frambozen. Zal smaken, staat nog te pruttelen. En jazeker, de kat heeft reeds ontbijt gekregen en is momenteel heel eventjes buiten….😄

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram