winnares womens health fitlist
| 31 januari 2020

Vlog #212 – Winnares van de Womens Health Fitlist!!

Deze week begon zo normaal. Lekker druk met werken, wat afspraken hier er daar…ik deed gewoon mijn ding. Woensdag ging ik samen met Sven naar het Womens Health sneakergala, ik was namelijk genomineerd voor hun fitlist. Daar gebeurde iets wat ik NOOIT heb zien aankomen. Ik neem jullie gezellig mee!

Bij deze wil ik je nog een keer heel hartelijk bedanken als je op me gestemd hebt! Ook als je niet gestemd hebt trouwens, haha. Door jullie steun en enthousiasme is de Optimavita-familie zo ontzettend gegroeid. Met z’n allen kunnen we de wereld aan!

Groetjes, Marloes

Wat was het hoogtepunt van jouw afgelopen week?

15 reacties

 1. Nogmaals gefeliciteerd. Nu ik zie hoe blij je wel niet bent word ik zelf er een beetje emo van.
  Je zag eruit als een miss, enkel t kroontje ontbrak nog ๐Ÿ˜‰

  Geen hoogtepunten hier maar wel algemene tevredenheid….
  Blij dat je dat epileren toonde, dacht dat ik de enige was die dat deed. Ik gebruik hars werkt prima voor mij.
  Fijn weekend!

 2. Wat mooi om te zien dat het echt een verrassing voor je was! Je zag er trouwens prachtig uit! Kon je wel slapen die nacht?
  Ik verwijderen “snorhaartjes” met harsstrips. Is pijnlijk maar als je er een beetje handigheid in krijgt, valt het mee. Roodheid trekt ook best snel weg door gebruik van speciale lotion.
  O ja, ik ben van team Sven. Voor hooguit een paar dagen boodschappen doen want je weet nooit waar je ineens zin in hebt!

 3. Gefeliciteerd Marloes !
  Zo blij voor jou, dik verdiend, je bent een topper !! Geniet lekker samen met Sven van dit mooie succes.

 4. Hoi Marloes,

  Gefeliciteerd!!! Ik ben zo blij dat ik op je gestemd heb(ook nog een keer via de e-mail van mijn man๐Ÿ˜‰). Je hebt het echt verdiend met je duidelijke verhaal en je bent gewoon echt jezelf, en heel toegankelijk, je behandelt zoveel onderwerpen, en persoonlijk vind ik het ook heel fijn dat je niet vloekt of grof taalgebruik hebt. Geniet ervan met Sven!!

 5. Gefeliciteerd!! Dik verdiend, je blogs en videos zijn zo leuk en leerzaam, ik maak ook vaak je recepten en m’n kinderen smullen ervan mee!
  Ik ben trouwens team Marloes qua boodschappen doen, maar dat is ook handiger met de kinderen. Lag wel echt in een scheur om Sven z’n droge reacties tijdens die discussie in de auto.
  En ik ben heel blond dus heb wel haartjes daar, maar die zijn dus ook zo licht. Lijkt me nog best pijnlijk dat harsen en epileren ๐Ÿ˜ฎ
  Geniet van je award!! Nogmaals gefeliciteerd!

 6. Hoi Marloes,
  Allereerst ontzettend gefeliciteerd!!! Je zag er ook waanzinnig mooi uit in die jurk, als een prinses.
  Zelf gebruik ik ontharingscreme om die haartjes op mijn bovenlip weg te krijgen. Ik heb wel een epileer apparaat maar die gebruik ik alleen voor mijn benen omdat het zo pijnlijk is. Vaak zet ik een muziekje erbij aan en ga luidkeels mee zingen terwijl ik aan het epileren ben…..(kan ik de pijn een beetje van mij af schreeuwen….)
  Met boodschappen doen ga ik voor team Sven. Het is vrij lastig om vooruit te kijken. En mijn smaak in eten wisselt erg per dag. Ik laat het heel erg afhangen van waar ik op dat moment zin in heb.
  Tja, mijn hoogtepunt deze week…., of dieptepunt? Maandag ben ik tegen advies in van mijn arts vertrokken uit het ziekenhuis. Het is dat ik nooit lang kan vol houden om daar te zijn. Dus ik ben ook erg blij om daar weg te zijn maar tegelijkertijd is het medisch gezien vrij onverstandig. Dus het voelt erg dubbel.

 7. Van harte gefeliciteerd!! Echt dik verdiend. Met je nuchtere Hollandse kijk op gezonde voeding heb je mij al veel tips gegeven.

  Snorhaar en wenkbrauwen laat ik altijd met touw epileren; supersnel en blijft lang weg. Verder zeker team Marloes, ik doe online boodschappen dus alles voor de week in 1 keer!

 8. Gefeliciteerd. Zo verdiend! Wat zag je er prachtig uit. En met hoe blij je bent heb ik het niet droog kunnen houden.
  Team Marloes. 2 x in de week boodschappen in verband met houdbaarheid verse groenten.

 9. Zoooo fantastisch! Van harte! Heb jij dik verdiend!

  Ik ben team Marloes qua boodschappen en haartjes verwijder ik met een ontharingscreme voor het gezicht, ik heb daardoor nooit last van roodheid.

  Keep up the good work!

 10. Nog gefeliciteerd!! Echt superleuk voor je!
  En je zag er idd heel mooi uit.

  Wij zijn nu wat aan het opletten met boodschappen doen dus ga ik minder vaak naar de winkel nu. Een vriezer gekocht die komt vd week en dan kan daar ook mooi verse dingen in.

  Mijn haartjes op mijn gezicht haal ik weg met een soort smal lang electrisch scheerapparaatje. Ik vind het ideaal. Samen met de pincet af en toe bijwerken.. Met een epileerapparaat krijg je dan geen stoppels?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram