vlog 211
Leefstijl Persoonlijk

Vlog #211 – Veel geld uitgaven & Gala kapsel

Door

Wat heb ik weer een heerlijk weekend gehad. De vlog van vandaag start ik afgelopen vrijdag. Ik ging met Sven naar de Ikea voor weer wat items voor in onze inrichting. Zaterdag ging ik hardlopen en hadden we een verjaardag. Daarnaast deed ik een uitgave die ik nogal pijnlijk vond. Zondag besloten we een ultieme chilldag te nemen. We gingen alleen even sporten maar hebben de rest van de dag op de bank doorgebracht.

De gezonde wentelteefjes vind je hier.

Ik hoop dat je het weer leuk vond om te zien.

Groetjes, Marloes

Wat was voor jou een pijnlijke uitgave de laatste tijd?

Je vindt dit misschien ook leuk

Reactie (1)
  1. Conny 3 jarengeleden

    Hoi Marloes, we hebben een woensdag ritueel. Mijn man heeft op woensdag zijn pas-dag, die krijg je als je bij de overheid werkt als je 57 jaar bent, moet je wel zelf regelen en je levert ook wat salaris in maar dan is de werkweek na bijna 40 dienstjaren wel wat korter. We zijn nu 2 jaar verder en we waren eigenlijk al een bezig gezonder te leven toen ik op jou YouTube vlog terecht kwam. Dat is straks alweer bijna 3 jaar geleden. Ik vind het zo leuk jullie strüggels en alle openheid die jullie geven te volgen maar toch mis ik wat. Ik vraag mij dus af of jullie de media volgen, de dingen die er in de wereld gebeuren, kijken jullie journaals, lezen jullie de krant? Intreseert jou de politiek? Die dingen. Ik vind jullie echt een leuk stel anders zou ik je niet zo lang volgen en de poezen vind ik ook helemaal geweldig. Ons woensdagochtend ritueel is dus hij de krant en ik de vlog😄. De krant lees ik alsnog daarna!
    Ik was gisteren trouwens voor het eerst in de sportschool. Ik wil heel graag wat spieropbouw, dat is wat verslordert door een paar blessure’ s na elkaar. Ik vond het hartstikke leuk! Heb de Mycircle gedaan.
    Ga lekker door met wat je doet, ik blijf je volgen!

    Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: