vlog 205
Leefstijl Persoonlijk

Vlog #205 – Anti-avond-snaai-tips & Boodschappen

Door

Ik zit lekker in het weer-gezonder-leven-ritme en zelfs Sven doet mee op zijn eigen manier. In deze vlog geef ik je weer heel wat tips die voor mij goed werken. Ook manlief doet even z’n woordje ;). Daarnaast haal ik de kerstversiering weg en probeer ik te ontspannen. Heel veel plezier met kijken.

Stem op mij in de Womens Health Fitlist .

Ik hoop dat je het weer leuk vond om te zien!

Groetjes, Marloes

Wanneer haal(de) jij de kerstversiering weg?

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (5)
 1. Vero 3 jaargeleden

  Ik haal mijn kerstversiering liefst zo laat mogelijk weg, ooit liet ik hem staan tot in april 🙂 :-), maar dat was een beetje belachelijk :-).

  Ik heb nog een vraagje/tip voor een volgende post ! Kan je een lijstje posten met (je favoriete) boeken over gezonde voeding/gezonde levensstijl ?

  Dankjewel !

  Reageer
 2. Francine 3 jaargeleden

  Leuke video weer, Marloes!

  Ik ben vanochtend pas weer voor het eerst wezen sporten, na een flinke bijholteontsteking. Op lage intensiteit begonnen en had het daar al zwaar mee. De rest van de dag dus maar lekker rustig aan doen.

  Ik doe zeker met je mee met de challenge, met als doel gezond aankomen. Ik waardeerde het erg dat je daar laatst ook een kopje aan had gewijd onder de “maaltijdkeuzelijst”. Erg motiverend! Bedankt!

  O, en ik draag nooit make-up. Ik voel me zekerder zonder (:

  Reageer
  • Marloes 3 jaargeleden

   Super leuk om te horen Francine! Succes.

   Reageer
 3. Margot 3 jaargeleden

  Myfitnesspal vind ik een heel handig hulpmiddel om in het begin te gebruiken. Het kan confronterend zijn om te zien hoeveel calorieën een paar glaasjes rode wijn bevatten en zeker als je daar nog een wat lekkere blokjes oude kaas bij eet. Dat is een hele maaltijd wat calorieën betreft! Door alles af te wegen en in te vullen krijg ik ook een goed beeld over de macro’s. Het motiveert mij enorm en schept duidelijkheid. Na een tijdje laat ik het wegen en invullen los want dan heb ik het wel zo ongeveer in mijn hoofd wat ik moet eten en ik wil er niet obsessief mee bezig zijn.

  Reageer
  • Marloes 3 jaargeleden

   Super! Op die manier kan het inderdaad ontzettend helpen.

   Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.