vlog 199
| 20 november 2019

Vlog #199 – Aangekomen tijdens de vakantie!

Happy woensdag-vlogdag! Je kunt weer gezellig meekijken naar wat ik afgelopen weekend deed. Sven en ik hadden nog vakantie en besloten daar optimaal van te genieten. Zo gaan we lekker uit eten met familie, sporten we samen en genieten we van chips en chocolade pepernoten. Zoals verwacht zijn we daardoor aangekomen…we vertellen er meer over :).

Ik hoop dat je het weer leuk vond om te zien! Hier kun je op mij stemmen voor de Womens Health Fit List.

Groetjes, Marloes

Hoe was jouw afgelopen weekend?

4 reacties

 1. Hoi Marloes,
  Zelf heb ik ook darm problemen omdat ik last heb van ontstekingen. Afgelopen weekend erg veel last van gehad. Heftiger als normaal. Ik ben daar gewoon een paar dagen behoorlijk ziek van omdat echt alles (zelfs een glas water) er naar 10 minuten er weer uit komt.
  Maar echt leuke sportschoenen hebben jullie….. op de foto zag ik Sven ook zitten met sportschoenen met bijzondere gekleurde zolen. Echt heel hip!!!

 2. Mijn weekend was…. Dubbel 😉
  Fijn gewandeld, lekker geknuffeld met m’n dochtertje, genieten thuis van m’n gezinnetje.
  Maar ik Was ook verdrietig omdat ik op dit moment een beetje worstel met m’n werk. Na m’n zwangerschapsverlof zijn er wat veranderingen waar ik me niet helemaal in kan vinden. Dus ik denk erover om op een andere school te gaan werken. Ik vind het belangrijk om mijn basisprincipes terug te zien en ok mis echt wat belangrijke dingen. Heb hele fijne collega’s en ik ben dol op de wijk waarin ik werk…..Dus daarvan afscheid nemen ga ok heel verdrietig vinden.
  Met zoiets bezig zijn kost altijd veel energie door de emoties. Ik heb als juf echt zo een andere school gevonden, maar ik wil natuurlijk wel een school waar ik blij mrt met de aanpak, waar ik me kan vonden in de visie… En dan moet daar maat net een vacature zijn. Nouja…even verder worstelen maar.

  Dankje voor je leuke vlog weer.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram