Vlog 193
| 25 oktober 2019

Vlog #193 – Taarten bakken en een beetje moe…

Goedemorgen! Kijk weer gezellig mee naar een nieuwe vlog. Je ziet beelden van mijn afgelopen werkweer. Ik deed wat voorbereidingen voor mijn verjaardag van gisteren. Ik bakte onder andere twee heerlijke (ongezonde ;)) taarten. Daarnaast hielp ik twee studenten met een opdracht en vraag ik je om een gunst :).

Dagmar gaat dus volgend jaar de marathon van New York rennen voor Kika. Wil je haar net als ik steunen met een (klein) bedrag naar keuze? Dan kan dat via deze link. Voel je zeker niet verplicht, maar heel af en toe vind ik het ook heel fijn om mijn grote groep volgers te kunnen inzetten voor zo’n goed doel. Ook al levert het maar een paar euro extra op, Dagmar en Kika zullen er onwijs blij mee zijn ♥.

Hier ook de taarten die ik heb gemaakt. Ze zijn dus totaal niet gezond…maar wel heeelll lekker!! De banoffee taart is van 24 kitchen en de vanille cheesecake is van Jane’s patisserie.

Groetjes, Marloes

Wat is jouw favoriete taart voor op een verjaardag?

Eén reactie

  1. Alsnog van harte gefeliciteerd met je verjaardag

    Zou je ook in een blog of vlog aandacht willen besteden hoe verder als men het streefgewicht heeft bereikt. Ik vindt dat namelijk persoonlijk heel moeilijk. Hoe de juiste balans te vinden, tips/adviezen zijn dan ook zeer welkom

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram