Vlog 191
| 18 oktober 2019

Vlog #191 – Mini kleding shoplog & Broodtrommel

Goedemorgen toppers! In de vlog van vandaag vertel ik je of ik de Marie Kondo methode nog steeds gebruik, daar krijg ik namelijk veel vragen over. Ook laat ik je een mini kleding shoplog zien van Chiquelle en ik worstel een beetje met misselijkheid. Je ziet beelden van afgelopen maandag tot en met gisteren. Veel plezier met kijken!

De kortingscode voor Chiquelle.nl is MARLOES20. Hij is dus 5 dagen geldig vanaf vandaag. Hieronder links naar de items die ik laat zien.

De roze broek

De zwarte broek

De trui

De blazer

Ik hoop dat je het weer leuk vond om te zien.

Groetjes, Marloes

Welke van mijn kledingitems is jouw favoriet?

Eén reactie

 1. Heeey Marloes superleuke vlog weer bedankt en over dat wakker worden op een gek tijdstip dat heb ik ook haha heel maf dat je je zo suf voelt als je wakker wordt na t terug in slaap vallen ik blijf voortaan dus ook maar gewoon wakker en ga die avond wat vroeger naar bed, had daar met de nachtdiensten zo een last van dat trok ik op een gegeven moment niet meer.
  En Mollie wat een schatje om jullie domein zo te beschermen ik heeft ze groot gelijk hahaha en de kleding echt superrrr 🔥 staat je waanzinnig leuk én ik ga óók eens met de Mari Kondo Korver methode aan de slag 🤗👌😁
  En fijn dat je je weer beter voelt zo akelig is dat he,

  Fijn weekend alvast voor jullie
  Liefs
  Karyn 💞

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram