| 15 februari 2017

Vlog #19: Niet zo Gezond Leven en Nachtje Hotel!

Goooodddddmorning!! Ik heb weer een vlog voor jullie, van afgelopen donderdag tot en met zondag. Tijdens deze dagen was ik niet zo fit, dus maak je klaar voor een hoop geklaag ;). Het gezond eten ging ook even niet zo lekker. Zaterdagavond ging Sven en ik naar een hotel, dat op een prachtig landgoed zou zijn…Ik hoop dat je het weer leuk vond om te zien!

Heb jij tips voor hotels in Nederland waar we ECHT een keer heen zouden moeten?

20 reacties

 1. Marloes hoe zou jij je voeding aanpassen als je een blessure voor 6 maanden heb en alleen nog maar kan wandelen?
  Na zolang volger te zijn weet ik dat je 3 vaste eet momenten en 2/3 wisselende snacks heb. Dat heb ik ook, maar hoe wijzigen?

  1. Ik zou iets kleinere porties nemen en goed luisteren naar mijn behoefte :). Ook heb ik vaak minder behoefte aan tussendoortjes als ik minder beweeg. Dus soms sla ik die over.

 2. En nog effe tussen door , diepe respect voor wanneer het niet zo goed gaat en je sneezy op de bank zit en het toch laat zien 🙂

 3. Echt weer super leuk om te zien.
  Respect hoe jij toch doorzet, ook als je duidelijk te zien echt niet fit bent.
  Ik was trouwens wel benieuwd geweest naar je ontbijtje in het hotel, of had je die niet meer nodig na je nachtelijk gesnoep? 🙂 🙂 🙂

  1. Goede vraag! Had ik even moeten vertellen :). We hadden geen ontbijt in het hotel, omdat we uitgebreid gingen lunchen bij die verjaardag. We hebben bij een tankstation even iets gehaald. Ik had ene klein bakje yoghurt met cruesli en een krentenbol!

 4. kan de video nu helaas niet zien (irritanite computer die geen video’s wil afspelen, zal hem deze namiddag zeker op een andere computer kijken!) dus nu even geen reactie op de video, maar wel een vraag.

  doe je nog steeds your day in food? ik zou hier heel graag eens aan mee willen doen aangezien ik voor gezondheidsredenen (ook voor de dieren en het milieu!) veganistisch ben gaan eten maar mijn gezondheid er niet echt op vooruit gaat. ik eet sinds kort weer eieren, weet nog niet of dat zal helpen, maar het zou leuk zijn om eens een professional naar mijn eetpatroon te laten kijken. misschien doe ik toch wat fout? ook vind ik deze serie gewoon heel erg leuk, ik heb je site gisteren pas ontdekt en ben net klaar met alle pagina’s te overlopen (tijd te veel hahaha ,maar je blog is ook gewoon heel erg interessant!)

  1. Dank je wel Silke! Ik doe nog wel Your day in food, maar jouw verhaal is zo specialistisch dat ik veel meer informatie van je zou moeten hebben. Ik raad je dus echt aan om een dietist bij jou in de buurt om raad te vragen.

 5. Zeker een leuke vlog weer 😉 fijn dat er antibiotica bestaat…ook al is het ook gewoon troep voor het lichaam, als het werkt…prima!! Je ziet je echt van koortswangetjes en weinig energie opklaren naar de Marloes zoals we haar kennen…vrolijk en vol energie, haha…leuk om te zien 🙂 en leuke hotelletjes…wij zijn laatst in Berg en Dal geweest in een hotel ( een fletcher hotel), ook maar als plek om te slapen, maar was wel echt een leuk ding en mooie omgeving ook…wij gaan sowieso nog een keer terug om daar wat van te genieten 😉

 6. Ha Marloes,

  Leuke vlog! En zo herkenbaar allemaal!

  Ik heb ook altijd het gevoel als ik niet helemaal fit ben dat ik meer moet eten.. Maar is dat niet gewoon je lichaam die daar om vraagt? Of kun je dat beter negeren als je gezond wil leven?

   1. En gelukkig vind ik het niet erg om af en toe wat ongezonds te nemen! 🙂 Blijft wel lastig om goed naar je lichaam te luisteren en te weten of je lichaam echt om meer energie vraagt, of dat het toch dat stiekeme stemmetje in je hoofd is die wat lekkers wil… 🙂

 7. Hoi Marloes, vind het echt top dat je ook de dingen laat zien als het even wat minder gaat. Zowel met sport als met voeding. Ik heb er veel aan gehad. Beterschap!!

 8. Wat heerlijk eerlijk!
  Afgelopen zomer zijn we naar een bed&breakfast gegaan; de Slaapfabriek in Teuge. Dat is de beste aanrader die er is!
  http://www.deslaapfabriek.nl/

  Persoonlijk, netjes, goed verzorgd, rustig… wij hebben er genoten! De eigenaresse, Marja, zorgt er echt voor dat je je welkom voelt. Het is een bed&breakfast die veel meer lijkt op de rust en luxe van een hotel en wel de goede verzorging en persoonlijke aandacht. Het was onze eerste ervaring met een bed&breakfast. Dit zou ik zo weer doen. En het was daarnaast ook enorm gaaf om bij het vliegveldje in de buurt een rondvlucht te doen.

  Iedereen die erheen gaat: veel plezier!

 9. Oh my! Jullie waren gewoon bij mij om de hoek haha! Ik woon vlakbij kasteel Marquette! (We hebben nog een kasteel trouwens ?, Slot Assumburg) NH stelt inderdaad niet zoveel voor helaas, maar wij hebben hier ook niet echt super veel toeristen haha. Het wordt vooral gebruikt met de bruiloften die gehouden worden op het kasteel 🙂

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram