vlog 188
Leefstijl Persoonlijk

Vlog #188 – Struggles met ongezond eten

Door

Hallo lieve allemaal! Happy woensdag-vlogdag :). Afgelopen vrijdag ging ik samen met vriendin Rasheeda naar de sauna. Ook ontmoette ze Molly en Maukie, terwijl ze eigenlijk een beetje bang is voor katten. Zaterdag was een werkdagje en zondag bracht ik gezellig met Sven door. We hebben het over onze struggles met ongezond eten, fit zijn en lichaamsgewicht.

Het recept voor de carrotcake mugcake vind je hier.

Ik hoop dat je de vlog weer leuk vond om te zien. Mocht jij een e-reader hebben, dan ben ik super benieuwd naar jouw tips.

Groetjes, Marloes

Herken je onze gedachtepatronen over ongezond eten?

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (13)
 1. Jennifer 3 jarengeleden

  Hoi Marloes, heel leuk dat je lekker aan het lezen bent! Een e-reader kan ik je echt aanraden. Ik vind het veel fijner vasthouden (met name in bed) en meenemen, omdat hij zo licht is. Het is ook fijn als je onderweg bent en je boek uit is, je hebt dan al een ander boek op je e-reader staan. Ik ben tevreden met mijn Kobo Clara HD die zelf ook licht geeft, dan kan je altijd lezen ook als je geen lampje hebt. Ideaal als je in bed zou willen lezen en je je partner niet wakker wilt maken met een lampje. Hopelijk heb je hier iets aan!

  Reageer
 2. An 3 jarengeleden

  Hey Marloes
  Ik volg je al een tijdje en vind je echt geweldig!
  Nu valt het mij de laatste tijd op dat je ( volgens mijn visie) ongezond eten alleen slecht vind omdat je er van aankomt. Of bv de uitspraak ik vind het niet erg om geen topsportersichaam te hebben, ik snoep graag. Ik vind dat je dan ongezond bestempeld dat iets wat alleen niet mag omdat je ervan aankomt. Maar veel belangrijker is toch omdat het niet zo goed is voor je lichaam? Of ben ik nu verkeerd? Dit is echt geen kritiek maar gewoon een oprechte visie over dit onderwerp.

  Reageer
  • An 3 jarengeleden

   ?

   Reageer
   • An 3 jarengeleden

    ?

    Reageer
    • An 3 jarengeleden

     ?

     Reageer
     • An 3 jarengeleden

      ?

     • An 3 jarengeleden

      Ik snap dat je het druk hebt maar ik zit echt met deze vraag in mijn hoofd.. sorry

     • An 3 jarengeleden

      ? Wil je deze vraag niet beantwoorden?

     • Marloes 3 jarengeleden

      Hi An, ik zie je vraag nu net pas. Ik hoop toch wel dat het duidelijk is in m’n video’s dat ik JUIST gezond eet om gezond te zijn en me fit te voelen. Dat is wat ik altijd zo benadruk. Af en toe snoepen zie ik niet als ongezond voor je lichaam, maar als het vinden van een balans. Als ik nog strakker zou willen worden zou ik dat moeten opgeven en dat heb ik er niet voor over, juist omdat ik mezelf gewoon gezond en fit vind. Ik hoop dat het zo duidelijk is.

 3. Corina loeve 3 jarengeleden

  Ik heb e-reader en ben er erg blij mee, ik heb er 1 waar lamp in zit dus dan kan je ook avonds lezen.
  Ik had een vraag of je een keer een video kan maken over vooruit plannen van maaltijden, heb hier zelf best moeite mee, op op leuke leerzamen tips.

  Groetjes Corina

  Reageer
  • An 3 jarengeleden

   ? Ik zou toch graag een antwoord op mijn vraag hebben.

   Reageer
 4. Vera 3 jarengeleden

  Ik heb je vlog nog niet afgekeken, dat doe ik morgen. Maar wat betreft de e-reader.. Ik kreeg er een paar jaar geleden een cadeau voor m’n verjaardag. Oh, wat vond ik dat een stom cadeau. Ik hou van boeken. Het bladeren, het ziekteverzuim je bent…nouja…beetje ouderwets en mutserig 😉 Maar. Manlief heeft er boeken op gezet, ik ben gaan lezen…..en echt… Het Is super! Ik heb een Sony. Zit ook een leeslampje aan vast. Nog steeds blij mee. En ik mis m’n boeken niet. Dit Is echt veel makkelijker.
  Succes!

  Reageer
 5. Vera 3 jarengeleden

  Een e-reader kan ik je echt aanraden. Heb er zelf al jaren eentje, ik lees erg veel en heb een kobo plus abonnement. Daarmee kun je heel veel boeken downloaden voor 10 euro per maand. Voor mij een uitkomst !
  Over ongezond eten..ik heb geen neigingen om veel te snoepen. Wat ik te vaak doe is bv. lekkere broodjes en heerlijke kaas kopen en dat dan meteen allemaal opeten. Veel vet en koolhydraten dus en niet zo ok als je , zoals ik, behoorlijk veel wilt afvallen. !

  Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: