vlog 187
Leefstijl Persoonlijk

Vlog #187 – Spinazietaart & Lekker in m’n vel!

Door

Je ziet beelden van mijn afgelopen werkweek. Ik dacht dat de vlog vreselijk saai was, maar om heel eerlijk te zijn vind ik dat nog wel meevallen nadat ik hem ge-edit heb :). Je ziet onder andere dat ik heel lekker in m’n vel zit. Ik geef je twee recepten en je ziet Molly en Maukie achter een pingpongbal aanrennen.

Veel plezier met kijken!

Ik hoop dat je het leuk vond om te zien. Graag tot in een volgende vlog. Mocht je het nog niet weten, elke woensdag en vrijdag komen ze online. Op maandag zie je een normale video en de rest van de dagen verschijnen er artikelen op optimavita.nl.

Groetjes, Marloes

Hoe gaat het met jou op dit moment?

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (4)
 1. Madieke 3 jarengeleden

  Lieve Marloes!
  Ik volg jou omdat ik het leuk vind om te zien wat je allemaal doet. Ik lees al je blogs en al kijk je volgs. Logisch dat jij ook gewoon werkt en dat zelfs zo’n fitte meid als jij ziek kan zijn :-).
  Je hoeft je echt niet te verontschuldigen omdat je bang bent dat je volgs “saai” zijn. Ik vind ze leuk en kijk ze altijd! Of je nu naar Amerika gaat, een weekje alleen op wintersport gaat , of dat je alleen maar op de bank kan liggen omdat je ziek bent. Je bent zo heerlijk eerlijk, dat is je kracht! Dus zolang jij het leuk vindt om te filmen, blijf ik lekker kijken :-)!
  Liefs en een fijne dag!!

  Reageer
  • Marloes 3 jarengeleden

   Super super super lief, dank je wel!!

   Reageer
 2. Karyn 3 jarengeleden

  Hooi Marloes
  Wat een leuke gezellige vlog weer wat kan ik toch altijd genieten van jou Sven en de poezen gewoon hoe jij/jullie in t leven staan TOP en ik hoorde de begin tune van t ochtend nieuws al haha ik kijk ook iedere ochtend en dan hoop ik dat Jan de Hoop erbij is zo leuk 😊 ik lag weer in een deuk met die gekkie Mollie en Mauky en net als hierboven gezegd werd al lig je niets te doen liggend op de bank het blíhft leuk om te kijken en hoop dat je er net zoveel plezier in blijft houden als ik zeker heb met het kijken en volgen 🤗

  Fijn weekend enieve groetjes aan iedereen
  💞💞😘😘
  Karyn

  Reageer
 3. Sabine1979 2 jarengeleden

  Spinazie taart hier ook goedgekeurd door vriend !

  Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: