vlog 186
Leefstijl Persoonlijk

Vlog #186 – Over m’n krullen en Svens Shoplog

Door

Kijk weer eens gezellig mee naar mijn afgelopen weekend! Vrijdag ging ik hardlopen en nam ik een video op. Zaterdag deed ik dingen in het huishouden (inclusief dweil-confession) en zondag ging ik samen met Sven Groningen in. We doen een primark pashokjes shoplog voor hem en ik laat zien wat we uiteindelijk allemaal kochten.

Ik hoop dat je het weer leuk vond om te zien!

Groetjes, Marloes

Herken je mijn dweil-struggles?

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (8)
 1. Sandra UA 3 jarengeleden

  Leuke vlog ! Jullie katten zijn ook zo schattig 🙂
  Ik dweil nooit mijn hele huis want ik vind dweilen stom 🙁 Gelukkig vind mijn echtgenoot het geen probleem dus hij dweilt. De badkamer elke week/2 weken, de keuken ook. De rest, niet zo vaak haha! We dragen binnen geen schoenen en de poezen mogen niet naar buiten dus het kan wel (vind ik)

  Reageer
 2. Conny 3 jarengeleden

  Hoi Marloes, ik schoot deze video steeds in de lach want zoals velen dit zullen herkennen, ik dweil oom maar eens in de twee maanden. Nu doe ik dat meestal als ik weet dat mijn kleinkind(deren) komt dus dan wel wat vaker. Het winkelen met mijn man is een crime dus wees blij met het enthousiasme van Sven! Wat ik heel frappant vond dat ik letterlijk gisteren oude video’s van jou heb gekeken en die van die eierpannenkoekjes zat daar ook bij en die was van 6 jaar terug😁. Ik vond het weer een leuke video dus vooral doorgaan! Ook met Mollie en Maukie! Heerlijk die katten!

  Reageer
 3. M. 3 jarengeleden

  Die badjas…. lijkt mij ook zó heerlijk……! Zeker de allerbeste aankoop. Het gaat vast een hele koude winter worden, kun je er s’avonds en ook s’ochtends vroeg er lekker in kruipen.
  De schoenen van Sven zijn ontzettend cool! Je ziet gewoon dat ze als gegoten zitten.

  Reageer
 4. Vera 3 jarengeleden

  Hier Is het dweilen met de kraan open 😉 met een dochter van bijna 7 maanden en een Labrador van een jaar….elke ochtend wordt er een uur gewandeld…. Dus ja….als ik in de avond dweil….in elk geval 1 keer per week….zie je er niet lang iets van 😛 maar hey…Met kind en hond moet je wel.
  Ik doe wel de snelle dweil hoor….gewoon gauw over de grote vlakken.
  Ik heb andere hobby’s dan het huishouden 😀

  Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: