vlog 185
Leefstijl Persoonlijk

Vlog #185 – Ziek zijn…ik ben hier zo slecht in

Door

Het moest er een keertje van komen. Tijdens deze hele vlog ben ik ziek. Ik neem jullie toch een soort van mee in mijn leven. Je ziet daardoor dat ik op beeld in slaap val en dat ik me ‘fake it till you make it’ door het opnemen van een video heen worstel. Ik hoop dat je het leuk vindt om te zien!

Inmiddels gaat het weer helemaal goed met me. De volgende vlog zal dus weer een stuk vrolijker zijn :). Ik wens je een hele fijne dag verder!

Groetjes, Marloes

Herken je mijn ‘ik kan niet ziek zijn-struggles’?

Je vindt dit misschien ook leuk

Reactie (1)
 1. Vera 3 jarengeleden

  Ooohhh… Zeker herkenbaar! Als juf vind ik het vreselijk….als iemand anders je klas draait, dan moet je daarna vaak weer allemaal dingen recht trekken…en nu zijn er niet eens vervangers te krijgen dus als ik me nu ziek meld, worden de kinderen verdeeld over de klassen van collega’s. Tja..die wil je ook niet belasten dus ziek zijn Is niet echt een optie.
  En dan inderdaad… Wat is ziek? Heb al eens 3 dagen lesgegeven zonder stem….typte alles op het digitale bord….dat ging ook…heb ook al lesgegeven met een zweepslag, heeft manlief me met krukken naar school gebracht….nee, ziek zijn Is vreselijk….en ik ben ook altijd zo hoopvol als jij….dat ik dan echt denk dat het na 1 of 2 nachten wel weer gaat. En als dat dan niet lukt….kan er dan ook boos of verdrietig van worden.
  Stom eigenlijk….
  Gelukkig zie ik op Instagram dat het weer beter gaat. Lekker aan de vitamientjes blijven, op tijd slapen….. Dat ga ik zelf ook doen 😉 Fijn weekend!

  Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: