vlog 184
Leefstijl Persoonlijk

Vlog #184 – De naam Optimavita en Mysterie…

Door

Afgelopen vrijdag was een dag dat ik aan artikelen werkte, ik deed echter ook veel in het huis en ik ging een rondje hardlopen. ‘s Avonds kwamen vrienden uit België, waar ik zaterdags heerlijk mee naar een speelpark ging. We aten pannenkoeken en kletsten gezellig bij. Sven is niet fit, dus zondag deden we vrij weinig. Wel ging ik op de fiets naar de sportschool en vertel ik over het mysterie van mijn telefoon-oplader.

Ik hoop dat je de vlog weer leuk vond om te zien!

Groetjes, Marloes

Heb jij wel eens een eikel op je hoofd gehad?

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (15)
 1. Marije 3 jaargeleden

  Hee Marlous,

  Super bedankt weer voor je leuke vlog(: Als ik ideeën zou mogen geven over wat voor video’s mij nog leuk lijken om te zien dan zijn dat de volgende ideeën:
  – progressie voortgang blijven zien als gevorderde sporter. hoe kan je sporten leuk houden en gezond leven als je het al een tijdje doet. of als je bijvoorbeeld een tijdje wat meer in een dip zit en het gezond leven moeilijker is om vol te houden.
  – een video over hoe jij je verdere leven voor je ziet of wat je nog zou willen doen?
  – een video over de verschillende voordelen van gezond leven op korte en lange termijn.
  – Hoe vind je je balans in het gezonde leven. Je geeft met regelmaat veel tips over gezond leven het volhouden, maar misschien is het leuk om nog wat meer te doen met hoe jij voor jezelf de balans kan vinden in het gezonde leven. Dat kan namelijk nog best wel een klus zijn(;
  – een video over hoe jij typische trekjes, dingen die je leuk vind, waar je een hekel aan hebt, waar je van geniet maar ook dingen die je lastig vind. Eigenlijk dus een video over jou als persoon
  – wat me ook nog leuk lijkt is een andere video met ontspanningsoefeningen.
  Ik hoop wat je misschien wat kan met deze tips en ideeën.
  Je bent een topper hou lekker vol waar je mee bezig bent en blijf jezelf wat zo ben je echt op z’n leukst.
  Liefs Marije

  Reageer
  • Marloes 3 jaargeleden

   Dank je wel voor je ideetjes Marije! Super fijn 🙂

   Reageer
 2. Anna 3 jaargeleden

  Kun je ook zonder doorverwijzing naar een diëtiste?
  Mijn huisarts wil mij geen doorverwijzing geven. Ik heb een beetje ondergewicht en wil dat met hulp aanpakken.
  Nu weet ik niet hoe ik verder moet.

  Reageer
  • Marloes 3 jaargeleden

   Dat ligt aan welke zorgverzekeraar je hebt. Bij de meeste heb je geen verwijzing nodig. Bij sommige wel. Onder andere bij CZ, Delta Loyd, Ohra en de Friesland wel.

   Reageer
   • Anna 3 jaargeleden

    Bedankt voor je antwoord. Zie dat het bij mijn zorgverzekering niet hoeft.
    Had altijd gedacht dat een verwijzing wel nodig was

    Reageer
  • Inge 3 jaargeleden

   Ik zou rondom dit thema wel een video willen. Hoe bepaal je welk gewicht gezond is als je wat ondergewicht hebt? Er worden verschillende bmi-waarden gehanteerd (18, 18.5 of 20 als ondergrens) en daarnaast hoe weet je of dat gewicht ook voor jou een gezond gewicht is? Bepaal je dat op menstruatie? Of zijn er andere signalen waaruit je kunt opmaken wat gezond/te licht voor je is?

   Reageer
 3. Karine 3 jaargeleden

  90K 👍 Keep on the good work! 😃

  Reageer
 4. Karine 3 jaargeleden

  90K 👍 Keep on the good work! 😃
  🎂🍦

  Reageer
 5. M. 3 jaargeleden

  Voor vallende eikels ben ik niet zo bang. Maar als de eikenprocessierups weer actief is vermijd ik straten waar dat soort bomen staan actief. Zelf heb ik nooit hinder gehad van die haartjes van die beesten, maar ik weet van verhalen van andere mensen dat het behoorlijk vervelend is.

  Reageer
 6. Wendy Joyce 3 jaargeleden

  Marije: super leuke ideeën. Zulke video’s lijken mij ook tof. En @optima vita ik heb dezelfde vragen als Inge: daarover een artikel?

  Groetjes

  Reageer
 7. Bianca W 3 jaargeleden

  Tip voor een video: Een dagje uit het leven van Sven.

  Reageer
 8. Vera 3 jaargeleden

  Oh…wat ik nog zou willen zien…
  Hmmm……
  Videos over nieuwe producten… Altijd leuk. Mag ook geclusterd als ontbijt, gezondere pakjes/zakjes, tussendoortjes, etc.
  Way ik heel gaaf zou vinden maar waarvan ik snap dat het eigenlijk niet kan…..dat we een traject met een cliënt kunnen volgen. Misschien wil er iemands meewerken… Misschien Is hey anoniem te maken….zo’n intake, een gesprek… Lijkt me heel boeiend.
  En ik zou het leuk vinden als het een tijdje 1 dag de week gaat over gezond leven in combinatie met een specifieke ziekte/ aandoening/ blessure/ zwangerschap… Want ik snap waarom je dat normaal niet doet maar een tijdje als thema vind ik dat wel interessant.
  En wat ik altijd boeiend vond Was als je in een video iets over het lichaam uitlegde…zoals de video’s over hoe je lichaam met suiker omgaat enzo. Zoiets lijkt me mooi over hoe bijvoorbeeld de spieren lopen en waarom bepaalde oefeningen op een bepaalde manier uitgevoerd moeten worden….dat soort items.
  Ga vooral lekker zo door, ik kijk elke dag en ik haal elke week wel weer iets uit je artikels of video’s!!

  Reageer
 9. Annelies 3 jaargeleden

  Hoi Marloes! Beterschap voor Sven! Ik heb inderdaad wel eens een eikel op mijn hoofd gehad, en laat ik je zeggen, dat dat ding een eikel heet is heel toepasselijk😉! Wat betreft video’s heb ik twee verzoekjes.
  1. Je hebt al wel zoiets gedaan, maar zou je nog een keer een video willen maken met van die fitness bands die je aan de deur kunt bevestigen , en dan misschien in onderdelen dus benen, armen, etc. Vind deze prettiger dan gewichten, i.v.m. blessures.
  2. Zou je ook een video kunnen doen over blessures en gerichte oefeningen. Ik heb bijvoorbeeld vaak last van een kleine bilspier (gluteus minimus). Ik vind jou uitleg namelijk erg duidelijk. Ik kijk uit naar je volgende vlog/artikel!

  Groetjes!

  Reageer
 10. Anne 3 jaargeleden

  Wat n leuke vlog weer. En ik geniet altijd zo van Mollie en Maukie. Een video idee. Wat is jouw make-up routine en welke make up gebruik je. Zou ik erg leuk vinden.

  Reageer
 11. stephanie 3 jaargeleden

  Hoi Marloes,

  Weer een leuke vlog!
  Het lijkt mij heel leuk om te zien hoe jij een gesprek voert als diëtist. We zien je natuurlijk vaak op je werk zitten en over je werk vertellen, maar (logisch ook) nooit echt in gesprek met een cliënt. Misschien dat er een cliënt is die hier voor open staat of misschien iemand die je volgt die geïnteresseerd is en wel met je in gesprek wil op video.
  Lijkt mij in ieder geval erg leuk en leerzaam!

  Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.