Vlog halve marathon
Leefstijl Persoonlijk

Vlog #178 – M’n eerste halve marathon!!

Door

EINDELIJK is het zo ver. Na maanden trainen, blessures, geluksmomentjes en teleurstellingen liep ik afgelopen zondag mijn eerste halve marathon. Gisteren kon je al lezen hoe het is gegaan, vandaag zie je de beelden erbij. Mijn lieve man Sven en m’n ouders hebben het vloggen een dagje van me overgenomen, waar ik ontzettend dankbaar voor ben! Kijk mee naar mijn voorbereiding en mijn race.

Nogmaals ontzettend bedankt voor al jullie medeleven in de afgelopen periode. Ik vond het echt ontzettend bijzonder om alle berichtjes te ontvangen en te lezen. Jullie zijn de besten!

Groetjes, Marloes

Heb jij ooit een hardloopwedstrijd meegedaan?

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (7)
 1. Sandra UA 3 jaargeleden

  Echt zo leuk om te zien hoe het ging met de race! Ook goede gastvloggers 😀

  Reageer
 2. Karyn 3 jaargeleden

  Hooooooi Marloes wat een gave vlog zeg en wat is die Sven van jou een killer vlogger (mede met jou ouders en schoonouders hè 🤗)
  Maaaar van harte gefeliciteerd nóg maar een keer haha zoooo cool om te zien hoe je t gedaan hebt super 👌
  En Man bijt hond gewéldige tv idd ik vraag me al jaren af hoe is t mogelijk dat ze dit voor elkaar krijgen om een bepaalde groep mensen te vinden echt lachen 😂 en die eierkoker HILAAAARISCH ik kook ze in een pannetje hoor werkt bij mij beter 😁 en dan Molly en Mauki wat een schatjes ♥️ onze Moos bracht altijd vogeltjes mee oohh zooo zielig altijd maar nu is hij met pensioen dus geen kadootjes meer hahaha nou hele fijne dag en tot de volgende blog en vlog en Sven mag bést vaker vloggen hoor 👌🤗
  Liefs Karyn 💐💐🌻🌻

  Reageer
 3. M. 3 jaargeleden

  Inderdaad, Sven kan ontzettend goed vloggen. Hij mag het best vaker doen.
  Zelf gebruik ik een steelpannetje om mijn eitje te koken. Ik ben alleen, dus ik hoef ook maar 1 eitje te koken voor mezelf. Vind het wel stom dat alleen met pasen gekookte eieren verkrijgbaar zijn in de supermarkt. Vind het wel een beetje zonde om voor 1 eitje een héél pannetje te vullen met water en dat met 1 eitje te koken. Daarom eet ik het ook niet zo vaak.

  Reageer
 4. Paula 3 jaargeleden

  Wat een top prestaties ik volg je nu al een tijdje doe jou oeveningen en het gaat super met mij voel wel dat ik ouder wordt maar kan het goed bij houden mijn leeftijd is 53 en wil super fit zijn en een beetje afvallen ik ben gemotiveerd door jou vlogs bedankt grietjes Paula.

  Reageer
 5. Elly Van Ingen 3 jaargeleden

  Marloes, ik heb je vlog gezien en van genoten en Sven deed het heel goed.
  Je hebt het Harstikke goed gedaan.
  Ik heb ook een paar keer mee gedaan, maar dan voor 5 km en dat vond ik al heel wat.

  Reageer
 6. Bianca 3 jaargeleden

  Goed bezig Marloes! Super gevoel is dat he om dan na al die moeite over de finish te komen :-).

  Reageer
 7. Angelique 3 jaargeleden

  Top gelopen! Super dat je onder jouw beoogde tijd bent gefinishd! Ik kreeg al kriebels toen ik jouw beelden bij de start zag. 27 oktober loop ik mijn eerste halve marathon en ik hoop zo dat het me even goed meezit als bij jou!

  Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.