Vlog 172
Leefstijl Persoonlijk

Vlog #172 – Voor het eerst naar buiten!

Door

In vlog 172 helpen Sven en ik Sven z’n ouders met verhuizen. Ook laten we de katten voor het eerst naar buiten gaan, wat in eerste instantie niet zo’n succes is en we beiden doodeng vinden. Ook starten we onze heerlijke vakantieweek. We gaan nergens heen, maar zijn wel ontzettend toe aan even niets doen. Veel plezier met kijken!

Ik hoop dat je het weer leuk vond om te zien. Het artikel over mijn lichaam na het hardlopen zie je dus morgen.

Groetjes, Marloes

Wat vond jij de laatste tijd doodeng om te doen?

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (4)
 1. Sandra UA 3 jaargeleden

  Super gefeliciteerd met je 17 km!! Ik luister graag podcasts tijdens die lange runs. Mijn telefoon heeft soms de vervelende gewoonte om op een laag volume “vast” te zitten. Het liefst halverwege de lange runs, echt heel irritant. Zonder afleiding is het wel lang dan haha! Sommige hardlopers zweren bij rennen zonder muziek/podcasts, maar ik vind het echt zo fijn. Op een gegeven moment ‘zone’ je toch een beetje uit.
  Even wat anders, ben je gestopt met de curly girl methode nadat je je haar weer had geverfd?

  Reageer
 2. Conny 3 jaargeleden

  Ik vind het leuk om je blog’s en vlog’s te kijken! Jullie zijn ,ulke mooie jonge mensen en ik denk dat jullie erg gelukkig zijn met elkaar! Die twee poezen zijn zo echt jullie passie! Super om te zien, je ku n t ze wat mij betreft niet genoeg filmen! Ik zou ze zelf wil llen, ware het niet dat mijn man er allergisch voor is en naakte katten vind ik (sorry) niet mooi!
  Blijf wie je bent en ik hoop voor je dat de halve marathon gaat lukken! 💪🏼

  Reageer
  • Sandra UA 3 jaargeleden

   Er zijn kattenrassen waar allergische mensen minder op reageren (niet alleen de haarloze) zoals de Burmees of een Cornish Rex.

   Reageer
 3. M. 3 jaargeleden

  Hoi Marloes,

  Ik ben blij te horen en te zien dat het weer een stuk beter met je gaat. Gelukkig dat je uit jezelf vertelde over de vorige “zeikvlog”. Was echt bang dat je tegen een burn-out zat. De laatste jaren maak ik dat in mijn omgeving ook vaak mee . Vlogger Marije van “Dit gebeurd er als” (misschien ken je haar wel) heeft kort geleden een burn-out gehad en is nu herstellende. Ze heeft er zelfs een vlog over gemaakt. Een expert vertelde dat het vooral komt door teveel werk, teveel moeten en constant “aan” staan.
  Ik merk dat jij ook altijd kei-hard werkt om al je verplichtingen na te komen, de lat altijd erg hoog legt voor jezelf en zelfs als je vakantie hebt nog steeds aan het filmen bent voor je vlogs. Je hebt dus eigenlijk nooit echt vrij. Vind je dat geen last?
  Je moet jezelf echt niet overwerken hóór. Als je vakantie hebt, mag je die ook echt nemen. Daar heb ik echt wel begrip voor. Begrijp me echt niet verkeerd, ik vind al jouw vlogs er artikelen die je schrijft ontzettend leuk om te zien en te lezen.

  Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.