vlog 171
Leefstijl Persoonlijk

Vlog #171 – Toch een beetje teveel stress?

Door

De afgelopen week heb ik echt geknald met werken. Dat was even nodig als ik alles op tijd wilde af krijgen. Ik dacht dat het allemaal prima ging, maar woensdag kreeg ik toch even een kleine inzinking. Daarover wil ik heel eerlijk tegen jullie zijn, want het hoort bij het leven. Inmiddels voel ik me alweer een stuk beter hoor! Even je hart luchten kan al een hoop oplossen ;). Kijk gezellig mee naar mijn afgelopen dagen.

Ik hoop dat je de vlog weer leuk vond om te zien!

Groetjes, Marloes

Herken jij die spontane uitingen van stress?

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (7)
 1. Sanne 3 jarengeleden

  Ik word zo blij als ik zie hoe gelukkig jullie zijn in jullie nieuwe huis: het straalt er echt vanaf!! Kijk verder MEGA uit naar je video maandag, wil al heel lang zoiets doen maar het kost best wat geld en weet nooit zo goed wat ik kan verwachten, maar fijn dat je zo uitgebreid hebt gefilmd. Enne… de broek die je woensdag draagt staat je echt fantastisch, mag ik vragen waar die van is? Ik ben totaalaal geen shopper en deze viel me op hihi. Fijne dag!

  Reageer
 2. Vera 3 jarengeleden

  Daar hoef je geen blogger voor te zijn 😉 Als hondenbaasje en als mama heb ik de laatste maanden heel wat ongevraagde adviezen gekregen. En als het ongevraagd Is, voelt het niet als advies maar als kritiek. En als mama zit ik nog met wat hormonen dus er zijn al aardig wat huilbuien geweest…en ook de twijfel of ik wel een goede mama ben.
  Ik hoop zoooooo dat ik dat naar anderen niet…of bijna niet…doe. Als iemand een vraag heeft, dan komt ie er wel mee. En tot die tijd ga ik ervan uit dat iedereen z’n best doet. We mogen zelf kiezen hoe we onze huisdieren en kinderen opvoeden, hoe we gezond leven of juist niet….
  Ik hoop dat je steeds beter leert dat naast je neer te leggen. Ik vraag me nu altijd af waarom die ander de behoefte heeft om mij iets te leren. Daarmee blijft de opmerking bij de ander en zegt het niks meer over mij. Nouja…dat probeer ik en ik hoop dat het me lukt dit te blijven doen.
  Succes met verhuizen morgen…een ervaren team zijn jullie aan het worden 😉

  Reageer
 3. Nynke 3 jarengeleden

  Hoi!

  Kun je misschien een keer een video opnemen van hoe jij je haar zo mooi styled met föhn borstel? 🙂

  Reageer
 4. Margot 3 jarengeleden

  Lieve Marloes, hoe moeilijk ook, trek het je niet aan. Al die ongevraagde adviezen, ik snap het niet. Als jij advies wilt, vraag je er altijd zelf naar. Je hebt tenslotte van het asiel voedingsadviezen gekregen en daar hou je je aan. Jullie doen het zó goed met z’n tweeën, jullie genieten van het huis en die lieve poezen en dat moeten jullie lekker blijven doen! Die beestjes hebben een fantastisch thuis gekregen. Geniet van jullie week vakantie.

  Reageer
 5. Judith 3 jarengeleden

  Ik heb waarschijnlijk een keer of 3 (of vaker, ik tel niet) dat jij anders met je katten omging dan ik. Ik denk dan, o…ja dat doe ik anders. En verder niet veel.
  Want weet je, ik zie twee katten die zich in hele korte tijd super thuis voelen. Nu al. En ik beloof je, dat gaat alleen maar toenemen over een half jaar. Maar ze liggen nu al relaxt, ze spelen, ze knuffelen elkaar en ook met jullie.
  Ik herken de liefde voor je katten. Daar zie ik de meeste overeenkomsten. De rest zijn accent verschillen. Het resultaat, tevreden katten, telt.
  En zo tof dat jullie ze ook uit een asiel hebben gehaald. Jullie zijn goede poezenouders!

  Reageer
 6. Karine 3 jarengeleden

  Zooooo lief die 2 poezen die jullie gered hebben uit het asiel 😍 Ik ben er zelf dolverliefd op 😊 Laat ze maar vaak zien in je filmpjes zodat ik kan meegenieten van de liefde tussen die 2 prachtige dieren 🤗😍😍Proficiat trouwens met jullie nieuwe woonst 👍

  Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: