Leefstijl Persoonlijk

Vlog #17: Sporten, Quality Time en Bataviastad

Door

Ik heb weer een vlog voor jullie! Dit is mijn eerste video die ik edit met een ander programma dan mijn vertrouwde windows moviemaker. Het heeft me een aantal uur gekost om de basis van het nieuwe editen door te krijgen, maar volgens mij is het ok zo! Nu kan ik ook meer effecten en andere leuke dingen gaan toevoegen. Deze vlog is van 3 dagen, namelijk afgelopen zaterdag, zondag en maandag. Have fun!Ik hoop dat je het weer leuk vond om te zien. Laat ook zeker even weten wat je van deze edit vond. Als je tips hebt, zijn die natuurlijk altijd welkom. Wees wel een beetje lief voor me….I am still learning. Zoals ik al zei kost het me heel wat uurtjes, maar uiteindelijk kan ik jullie betere video’s geven! Bovendien vind ik het zelf super leuk om creatiever te kunnen zijn.

Groetjes, Marloes

Ga jij wel eens naar bataviastad? Wat is je favoriete winkel?

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (11)
 1. Nicky 6 jarengeleden

  Hele leuke vlog. Prima gemonteerd. Als je specifieke vragen of dingen hebt waar je niet uit komt kun je mij altijd vragen. Ik studeer journalistiek en heb al met heel veel verschillende montageprogramma’s gewerkt.

  Reageer
  • Marloes 6 jarengeleden

   Lief, dank je wel!! Gelukkig staan er heel veel tutorials op YouTube :), maar ik houd het zeker in gedachten!

   Reageer
 2. Tamara 6 jarengeleden

  Ik snap niet hoe jij het zo lang vol kan houden van ontbijt naar lunch.
  Vroeg ontbijten, en dan pas om 2 uur je lunch!
  Ik was er al lang bij neergevallen.
  Hoe kan het dat ik, na mijn ontbijt van Brinta en een mok thee, om 11.00 uur echt weer iets moet eten, en jij het gewoon volhoud tot 14.00 uur. (oke, met een appeltje dan), zelfs na 2 uren les te hebben gegeven, waar je zelf ook niet op een kruk zult hebben gezeten?

  Reageer
  • Valerie 6 jarengeleden

   Ja precies dat heb ik ook! Als ik om 08:00 havermout met fruit ontbeten heb krijg ik om 11:30 echt alweer honger ook al moet ik dan nog even wachten tot de lunch…

   Reageer
  • Marloes 6 jarengeleden

   Bij mij lukt dat vaak ook niet! Gek genoeg merk ik juist als ik sport niet echt mijn honger. Je lichaam is dan met andere dingen bezig. Maar dit is verre van ideaal en ik raadt het niemand aan. Normaal zorg ik altijd dat ik eerder eet. Maar hey, ik wil ook open blijven naar jullie als het een keer niet ideaal is 🙂

   Reageer
 3. Martine 6 jarengeleden

  Weer een hele leuke vlog 🙂

  Reageer
 4. Astrid 6 jarengeleden

  Leuke vlog weer!! En je jas is echt fantastisch, ik dacht even vragen waar die van is.. maar toen vertelde je het al!
  Ik hoop echt dat je door blijft gaan met vloggen, vind het super leuk om te zien. Daarnaast.. je bovenbenen! Men wat mag jij trots zijn op die spieren :-)!! Ik hoop stiekem nog op een paar goede oefeningen met de resited bands..
  Groetjes

  Reageer
  • Marloes 6 jarengeleden

   Dank je wel, zo lief! Ik blijf zeker af en toe vloggen (nu ook weer bezig!). Ik zal binnenkort nog een paar oefeningen voor je opnemen in een vlog 🙂

   Reageer
 5. -123- 6 jarengeleden

  Oehh Marloes vraagje, hoe komt het dat je fitness ben gaan doen? Wat drijft je om dat te doen IPv iets anders naast het leuk vinden?

  Reageer
  • Marloes 6 jarengeleden

   Dat ik er fit van wordt en dat ik me er lekker bij voel :). Fitness is zo divers! Bovendien ben ik geen buiten sporter met slecht/koud weer….dus fitness is voor mij ideaal. En ik vind het inderdaad gewoon heel leuk.

   Reageer
 6. Bianca 6 jarengeleden

  Leuke vlog! Vooral voor nieuwsgierige mensen zoals ik ?

  Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: