Vlog 169
Leefstijl Persoonlijk

Vlog #169 – Sporten weer oppakken

Door

Goedemorgen lieve allemaal! Het is weer tijd voor de vlog van de afgelopen dagen. Ik pakte het sporten weer op, wat niet helemaal naar wens ging. Ook genoten we volop van Molly en Maukie en besluit ik om anders boodschappen te gaan doen dan normaal. Kijk gezellig mee!

Ik hoop dat je het weer leuk vond om te zien!

Groetjes, Marloes

Hoe vaak doe jij boodschappen?

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (9)
 1. Lien 3 jarengeleden

  Geweldig leuk om te zien hoe jullie genieten van je nieuwe huis!
  Het straalt er van af!
  Ik doe zelf 1 keer in de week boodschappen, omdat er hier in het dorp geen supermarkt is vind ik dat wel zo handig. In het begin moest ik ook wennen hoor, goed plannen en direct opschrijven wanneer er iets (bijna) op is. Nu de kinderen zomervakantie hebben is het allemaal wat rommeliger en gaan we vaak een dagje weg, daardoor ga ik nu wat vaker naar de winkel. En geef ik inderdaad meer geld uit, maar na de vakantie komt dat wel weer goed.

  Reageer
 2. Sandra UA 3 jarengeleden

  Wat leuk met de poezen! Leuk dat ze ook zo snel gewend zijn!
  Succes met hardlopen nog! Ik ga dit weekend de eerste 20km in mijn training doen D: D:
  Oh en ik doe bijna elke dag boodschappen. Voordeel van in de stad wonen (en een must want een kleine koelkast…)

  Reageer
 3. Marieke 3 jarengeleden

  Hoi Marloes,
  Ik doe voor de hele week boodschappen, omdat ik elke dag boodschappen doen heel tijdrovend vind en daar na mijn werk vaak geen zin in heb.
  Als ik tussendoor toch nog iets nodig heb kan ik altijd nog even langs de supermarkt.
  Door een extra vriezer in de schuur hebben we altijd genoeg keus om af te wisselen qua maaltijden.
  Groetjes,
  Marieke

  Reageer
 4. Romy 3 jarengeleden

  2 keer per week, 1 keer vind ik soms moeilijk i.v.m met verse groente en fruit of als ik ineens een idee krijg voor een recept. Ook genietmomentjes breng ik liever niet te lang op voorhand mee.

  Reageer
 5. Vera 3 jarengeleden

  Ohja, ik heb al op allerlei manieren boodschappen gedaan! Toen we nog met z’n tweeën op het appartement woonden, deed ik elke dag of elke 2 à 3 dagen boodschappen. Tenminste, de verse spullen. We deden wel regelmatig grote boodschappen voor de voorraad bij de Maken bijvoorbeeld.
  In ons huis, waar we nu 2 jaar wonen, deden we altijd 1 keer per werk samen gezellig boodschappen en ging ik tussendoor nog 1 keer na het werk wat verse spullen halen.
  En nu, in m’n verlof en met onze kleine meid,, heb ik een hele tijd de boodschappen laten bezorgen 🙃 Toch wel makkelijk, want ik kwam soms tijd tekort. En omdat ze zo’n eczeem had, Is het niet fijn de deur uit te moeten. Maar gisteren weer zelf boodschappen gedaan met nee e kleine in de draagzak.
  Ik denk….dat ik straks 1 keer per week of 1 keer per 2 weken ga laten bezorgen. Vooral de onhandige boodschappen als melk, kwark enzo

  Reageer
  • Vera 3 jarengeleden

   Dan hoef II niet moeilijk te doen mrt de zware boodschappen en kan ik tussendoor wel ene keer langs de supermarkt. Eventueel ook op de fiets uit het werk.
   Ja…Ik denk dat dat m wordt 😉

   Reageer
 6. Joane 3 jarengeleden

  Leuke vlog weer!! Heb je nog tips voor boodschappen doen zo 1 keer in de week? Plan je dan alvast al je maaltijden van die week in zodat je weet wat je nodig gaat hebben qua groenten/fruit/vlees etc?

  Reageer
 7. Lieke 3 jarengeleden

  Ff off topic. Welke kleur groen heb je op je muur? Erg gaaf🤗

  Reageer
 8. Wendy Joyce 3 jarengeleden

  Wat een mooi huis 💖 en super lieve katten. Past goed bij jullie. Ik zag je in de vlog strekoefeninge doen. Kun je daar een artikel of video van laten zien? Ik probeer meer te strekken, heb vaak stijve kuiten van hardlopen -) en na 2 min altijd inspiratieloos welke strek oefening ik moet gaan doen. Fijn weekend!

  Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: