Vlog 162
Leefstijl Persoonlijk

Vlog #162 – Niet vooruit te fikken…

Door

Goedemorgen toppers! De vlog van vandaag is een beetje anders dan normaal. Ons weekend was namelijk weinig inspirerend ;). Beiden hadden we darm-issues en vooral Sven was er flink ziek van. Ik heb dus vooral lekker voor hem gezorgd en tussendoor pakte ik wat dozen in. Ik hoop dat je toch een beetje van de vlog gaat genieten!

Heel erg bedankt voor het kijken weer! Means the world to me ♥.

Groetjes, Marloes

Hoe was jouw weekend?

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (3)
 1. Karin 3 jaargeleden

  Ja berichttje!!!
  Vet grappig👊🏻
  Oh heerlijk einde van Love Island trouwens, wij hebben genoten!

  Reageer
 2. Vera 3 jaargeleden

  Zulke weekenden hebben wij ‘gewone mensen’ ook wel eens 😉
  Nu thuis met een zieke dochter (last van haar eczeem en van de vaccinatie van gisteren) en een zieke hond (jawel…darmklachten 😛). En ja…dat begon allemaal vannacht…Ik met dochterlief op de buik geslapen…gezorgd dat zij sliep en ik heb wat getukt….en manlief sliep op de bank bij de hond om die naar buiten te laten als ze moest. Heel sneu…
  Hopelijk voelt Sven zich alweer een stuk beter. En voor jou hoop ik dat je je klachten met de wedstrijd goed onder controle hebt. Zijn er dan niet dingen die je bijv vooraf qua voeding kunt doen? Bijvoorbeeld 3 dagen vooraf producten die het kunnen voorkomen? Of werkt dat niet? Misschien kun je de oorzaken, waarom hardlopers daar dan last van hebben, eens uitgebreid behandelen in een artikel of video. Ik vind het wel boeiend hoe dat nou werkt.

  Reageer
 3. Silke 3 jaargeleden

  Ik volg je al een tijdje enerzijds als dietiste, maar ook omdat je net als ik PDS heb. Wat ik me al een tijdje afvraag, waarom geen fodmap dieet? Ik heb het zelf een hele tijd terug gedaan en sindsdien is het allemaal wat beter leefbaar geworden. (Hoewel er nog hele slechte momenten zijn hoor. 🙂 Lang leve stress!)

  Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.