Vlog 162
| 10 juli 2019

Vlog #162 – Niet vooruit te fikken…

Goedemorgen toppers! De vlog van vandaag is een beetje anders dan normaal. Ons weekend was namelijk weinig inspirerend ;). Beiden hadden we darm-issues en vooral Sven was er flink ziek van. Ik heb dus vooral lekker voor hem gezorgd en tussendoor pakte ik wat dozen in. Ik hoop dat je toch een beetje van de vlog gaat genieten!

Heel erg bedankt voor het kijken weer! Means the world to me β™₯.

Groetjes, Marloes

Hoe was jouw weekend?

3 reacties

  1. Zulke weekenden hebben wij ‘gewone mensen’ ook wel eens πŸ˜‰
    Nu thuis met een zieke dochter (last van haar eczeem en van de vaccinatie van gisteren) en een zieke hond (jawel…darmklachten πŸ˜›). En ja…dat begon allemaal vannacht…Ik met dochterlief op de buik geslapen…gezorgd dat zij sliep en ik heb wat getukt….en manlief sliep op de bank bij de hond om die naar buiten te laten als ze moest. Heel sneu…
    Hopelijk voelt Sven zich alweer een stuk beter. En voor jou hoop ik dat je je klachten met de wedstrijd goed onder controle hebt. Zijn er dan niet dingen die je bijv vooraf qua voeding kunt doen? Bijvoorbeeld 3 dagen vooraf producten die het kunnen voorkomen? Of werkt dat niet? Misschien kun je de oorzaken, waarom hardlopers daar dan last van hebben, eens uitgebreid behandelen in een artikel of video. Ik vind het wel boeiend hoe dat nou werkt.

  2. Ik volg je al een tijdje enerzijds als dietiste, maar ook omdat je net als ik PDS heb. Wat ik me al een tijdje afvraag, waarom geen fodmap dieet? Ik heb het zelf een hele tijd terug gedaan en sindsdien is het allemaal wat beter leefbaar geworden. (Hoewel er nog hele slechte momenten zijn hoor. πŸ™‚ Lang leve stress!)

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram