vlog 159
| 28 juni 2019

Vlog #159 – Sexy Slaapoutfit en Camera Problemen…

Goedemorgen op deze prachtige vrijdag! Het is tijd voor een nieuwe vlog. Kijk weer gezellig mee naar een deel van mijn werkweek. Je ziet beelden van maandag tot en met donderdagochtend. Ik vertel je onder andere over de struggles die ik heb met mijn camera, laat je een stukje Zumba zien en doe een poging om 15km hard te lopen.

Het zumba dansje inclusief nummer kun je hier zien.

Ik hoop dat je het weer leuk vond! Een hele fijne dag vandaag.

Groetjes, Marloes

Hoe ziet jouw slaapoutfit eruit?

10 reacties

 1. Ik slaap in: een pyama broek en een t-shirt van mijn man > <
  Volgens mij is het darmen-issue echt heel veel voorkomend voor renners…combinatie van bloed dat naar de benen gaat en niet naar de darmen, dehydratatie, en gewoon mechanisch door het hardlopen geloof ik. Nouja, als dietist weet je dat vast beter dan ik:) Ik ben ook altijd bang dat ik naar de wc moet als ik ver loop…omdat ik in de ochtend loop helpt het echt om water te drinken en koffie om de darmen zeg maar aan de gang te krijgen.

  1. Het is inderdaad super veel voorkomend! Er zijn veel trucjes om het minder te doen worden, maar het duurt een tijdje om uit te zoeken wat voor nou werkt…dat is frustrerend 🙂

 2. Lang leve de oude shirts als slaapshirt! Ik heb ooit eens zo’n hele mooie pyjama gehad…..de eerste nacht al een scheur erin, van al m’n gevoel! Nee, dat Is alleen voor in de film 😉

 3. Uiterst treurig dat je censuur toepast op YouTube-commentaren…

  Ik scheld niet, hou het netjes, verkondig alleen een standpunt waar jij het blijkbaar niet mee eens bent.

  Censureren is altijd een enorm zwaktebod, maar goed, je doet maar.

   1. Als mijn reactie alleen nog voor mij zichtbaar is, maar voor niemand anders, is dat effectief hetzelfde als ‘verwijderen’. Je zou het eerder ‘verstoppen’ moeten noemen misschien.
    Technisch gesproken worden de reacties inderdaad niet verwijderd… wat jij doet is zelfs erger!
    Want zo laat je iemand in de waan dat de reactie er nog is. De originele schijver heeft in eerste instantie niet eens in de gaten dat hij effectief verwijderd wordt.
    Ik was er al aan gewend geraakt omdat ik deze tactiek ook vaak aantrof bij Flat Earthers en Vegans (beide zijn nogal cult-achtige bewegingen die niet bekend staan om hun tolerantie voor kritiek) en sindsdien check ik altijd onder een ander account of mijn reactie er nog is. En ja hoor, ook Optima Vita maakt zich zich schuldig aan dit soort stille censuur.
    Doe het dan openlijk en vervang de tekst door iets als ‘verwijderd vanwege beleid op dit kanaal’, in ieder geval zo dat zowel de originele schrijver als andere lezers zien dat er reacties ‘verdwijnen’ en niet gewenst zijn.
    Dan weten ze dat ze niet welkom zijn en hun tijd beter aan andere channels kunnen besteden.

    1. Wow…als ik zeg dat ik dit niet doe, dan kun je daarvan op aan! Ik heb geen enkele reactie verwijderd of verborgen. Negatieve laat ik JUIST vaak staan omdat ik vind dat dat meer zegt over die persoon dan over mij. Dat je me daarvan beschuldigd zonder het zeker te weten, zegt denk ik genoeg.

     1. Vanuit het account waarmee ik de reactie heb geplaatst: https://ibb.co/VtBX1bY

      Ander account: https://ibb.co/8BjcwZ0

      Andere browser, niet ingelogd in YouTube: https://ibb.co/8dQYt5x

      Dus ja, ik weet het vrij zeker… die eerste reactie heeft er ook een tijdje gestaan, maar verdween na een uurtje of zo. De originele schrijfster van de thread heeft zelfs nog kunnen reageren nota bene.

      En nee, het is geen ‘ongelukje’, ze verdwijnen ook niet random.
      Ik heb hetzelfde gezien bij andere YouTubers (HappyHealthy, Fitaddict, SoChicken to name a few). Als er iets in staat wat ze niet aanstaat gaat het in de shredder. Alleen SoChicken is dan nog zo fair om hem helemaal weg te gooien, de rest verbergt alleen maar.
      En het gebeurt vooral bij een bepaald type YouTubers, met name Flat Earthers en Vegans. Hoe extremer de overtuiging, hoe minder ze tegen kritiek kunnen en hoe vaker reacties ‘verdwijnen’ is mijn ervaring.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram