Girls night in
Leefstijl Persoonlijk

Vlog #152 – Girls night in en m’n haar knippen

Door

Wat is er weer veel gebeurd het afgelopen weekend. Vrijdag had ik een girls night in met Rasheeda. Inclusief snacks en drankjes. Zaterdag was niet mijn dag. Ik ging naar de kapper en had een niet zo leuke ervaring en het hardlopen ging veel minder goed dan ik had gehoopt met mijn knie. Zondag was het heerlijk weer en gingen Sven en ik naar de Hoornse Plas.

Mijn haar

Jongens…laat ik even duidelijk zijn, ik weet écht dat het wel mee valt met mijn haren. Het was echter op dat moment gewoon een teleurstelling. Als je verwacht met krullen thuis te komen en het lijkt meer op een vogelnestje van achteren, dan valt het gewoon even tegen :). Inmiddels ben ik aan het experimenteren met het zelf stylen en ben ik al een stuk meer tevreden.

De #fitdezomerin2019 challenge

Deze week is de opdracht om 2 genietmomentjes te hebben en daarbij écht kritisch te kiezen. Neem dus maximaal 2x in een week iets ongezonds, ook de kleine dingetjes tellen mee. Kies dus verstandig ;). Ik weet nu al dat ik mijn momentjes bewaar voor het weekend en doordeweeks gewoon helemaal niets ongezonds eet.

Ik hoop dat jullie de vlog weer leuk vonden!

Groetjes, Marloes

Hoe gaat het met jouw fit de zomer in challenge?

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (11)
 1. Michel 3 jaargeleden

  Ik vind het moeilijk om te bepalen wanneer iets een genietmomentje is bv: een lepel ketchup, brie op je brood, smeet chili saus, een wit pistolletje, ietwat ongezonde muesli in welke mate zijn dit genietmomentjes?

  Reageer
  • Marloes 3 jaargeleden

   Dat is ook lastig te bepalen! In deze challenge bepaal je dat zelf. Wat vind jij voor jou een genietmomentje? Iedereen is anders en eet anders. Ik snap dat dat lastig is!

   Reageer
 2. Lisa 3 jaargeleden

  Heel herkenbaar dat van de kapper. Ik vind je haar wel leuk. Goede vraag hierboven.

  Reageer
 3. Karin 3 jaargeleden

  Hoi Marloes!

  Ik ben zelf kapster en heb de Curlsys opleiding gedaan, en ik denk dat de techniek die je kapster hebt gebruikt gewoon niet de goede is…
  Zelf heb ik ook krullen (2c) en ben ook wel eens naar een krullen kapper gegaan ( jammer genoeg kan ik m’n eigen haar niet knippen) dat beviel goed!
  Toch laat ik mijn haar meestal alleen de punten knippen, en 1 keer echt bij de Curlsys kapster.

  Reageer
  • Marloes 3 jaargeleden

   Deze kapster staat heel goed aangeschreven onder vrouwen met krullen, dus ik nam aan dat ze de techniek goed zou kennen. Maar ik heb geen idee hoor! Wat dat betreft ben ik echt een leek.

   Reageer
 4. Vera 3 jaargeleden

  Ook met het stijlste haar ever kom ik ontevreden terug van de kapper 😉
  Ik heb wel eens een kapster gehad die het super knipte, maar dan moest ik echt altijd even checken of dat meisje die dag ook aan het werk was.
  Meestal was ik ook vooral ontevreden over de styling dus als ik naar de kapper ga, laat ik het enkel knippen. Niet föhnen, niet stylen, niks! Ik ga daarna lekker thuis douchen en dan kijk ik hoe het zit. En dat valt dan meestal mee. Dan heb ik tenminste niet meer die kater van hoe zij het stylen. Op de een of andere manier doen ze het altijd raar, haha!

  Vooral lekker blijven inpakken! Toen we gingen verhuizen ben ik ook lekker op tijd begonnen en er zijn best veel spullen die je op voorhand kunt inpakken. Wij hadden toen ook een hele wand vol dozen en die groeide en groeide.
  Ik had trouwens nummers op de dozen gezet en een lijstje gemaakt wat er in die dozen zat. Dan kon ik in nood toch dingen terugvinden. Gaat misschien wel heel ver, maar ik was er blij mee! En ik schreef erop naar welke locatie het moest: woonkamer, slaapkamer, garage, keuken, zolder…dat helpt want dan staat het op de verhuisdag in elk geval al in de goede ruimte. Scheelt je echt een boel!

  Hopelijk ben je je rotgevoel van je haar en het hardlopen weer kwijt. Ik denk dat we allemaal die baal-dagen wel kennen 🍀❤

  Reageer
 5. marrie 3 jaargeleden

  Ik zie niet zoveel verschil met je haar hoor. Ik laat tegenwoordig een thuiskapper eerst mijn haar knippen in droog haar en dan verfen . Daarna gaat ze weg en was en styl ik het zelf.

  Reageer
 6. Louloudi 3 jaargeleden

  Huilen omdat de kapper je haar niet naar je zin heeft gestyled ? Een genietmomentje is een hele zak M & M’s ? Dat meen je toch niet echt Marloes ? Pffft ik ben te oud voor dit blog..jammer.

  Reageer
  • Lien 3 jaargeleden

   Huh, dat mag ze toch lekker zelf weten? Ik huil ook wel een om iets waarvan ik achteraf denk, dat was een nogal overtrokken reactie. Dan lach ik om mezelf en ga ik weer door. Natuurlijk zijn er veel grotere problemen in de wereld, ik denk dat Marloes dat ook wel weet. Maar ik herken het wel.

   Reageer
 7. Margaretha 3 jaargeleden

  Hoi Marloes,

  Moest ook een keer huilen om mijn geknipte haar. Mijn moeder zou alleen de dode puntjes afknippen maar nam gelijk de kans om al mijn lange haar af te knippen……… Meerdere dagen echt om moeten huilen. …. Mijn nek voelde ook zó koud en kaal aan dat ik er continu aan werd herinnerd.
  Margaretha

  Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.