vlog 151
Leefstijl Persoonlijk

Vlog #151 – Naar de Podoloog en Welkom Berta :)

Door

Happy friday guys! Het is zoals altijd op vrijdag tijd voor een gloednieuwe vlog. Mijn afgelopen werkdagen waren heel anders dan anders. Gisteren was het Hemelvaartsdag, waarop mijn ouders gezellig naar Groningen kwamen. Ook de andere dagen gingen net iets anders dan normaal. Ik vind dat altijd wel fijn! Kijk weer gezellig mee.

#fitdezomerin2019

De opdrachten voor deze keer zijn :

 • Sta weer even stil bij hoe het gaat. Kijk nog eens naar je eetdagboek van het begin. Is er veel veranderd? Wat gaat goed? Wat kan nog beter?
 • Zorg voor zo veel mogelijk volkoren producten en vermijd ‘witte’ producten. Gebruik liever volkoren brood, volkoren crackers, volkoren pasta, quinoa, volkoren wraps en zilvervliesrijst dan hun normale varianten.
 • Blijf veel bewegen! We gaan nog steeds voor in ieder geval 6 dagen per week in ieder geval íets aan beweging doen.

Deel vooral hoe het met jou gaat met #fitdezomerin2019 en #optimavita. Alle updates zijn welkom! Zo kun je ook de anderen volgen.

Groetjes, Marloes

Hoe gaat het bij jou? Wat deed je met Hemelvaart?

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (9)
 1. Wendy Joyce 2 jaargeleden

  Doen!
  Mijn haar was ong dezelfde lengte en vorige maand ook zo’n stuk laten afknippen. En zo blij mee: haar is echt weer gezonder!

  Reageer
 2. Sandra UA 2 jaargeleden

  Wat heeft die podoloog een heerlijk Gronings (?) accent. Krijg er bijna heimwee van 🙂 Fijn dat alles met hardlopen weer beter gaat! Hopelijk kan je nog wel de HM doen…beter undertrained dan injured zeggen ze.
  Ik ben ook nog steeds aan het trainen voor de HM, maar ik ga een in November lopen. Augustus is te warm!!
  Ik had geen vrij met Hemelvaart (wordt niet gevierd in Oekraine, waar ik woon) dus ik was gewoon aan het werk 🙂
  Als je je haar zo kort knipt dan krijg je wel direct meer krul! Ik denk dat het wel leuk staat.

  Reageer
 3. Margot 2 jaargeleden

  Wat een onwijs gezellige video! Mijn challenge heb ik moeten staken… Eerst vanwege een dubbele peesplaat ontsteking en nu blijk ik fat pad syndroom te hebben. Ik ben te lang doorgegaan en m’n voeten doen nu zo’n pijn dat ik van de huisarts 2 weken niet mag lopen /staan. Dus ik beweeg met krukken door huis en verder met de benen omhoog. Heel erg balen en ik vrees voor de toekomst…. Dus Marloes, wees blij dat het weer wat beter gaat met hardlopen en geniet van wat je nu weer aankan.

  Reageer
 4. Lisa 2 jaargeleden

  Gezellige video, en Berta is mooi! De challenge is tof. Ik hou de eetmeter bij. Was wel verbaast dat er in een plak 30+ kaas veel meer calcium zit dan in hetzelfde gewicht aan huttenkase.

  Reageer
 5. Lien 2 jaargeleden

  Wij zijn net terug van een paar dagen vakantie met ons gezin.
  Heel erg genoten en ook heel erg lekker gegeten en gesnoept;)
  Maar ik stap vanaf vandaag gewoon weer in hoor, dankzij jou lukt het me tegenwoordig om gewoon een paar dagen te genieten van al het lekkers en daarna mijn gezonde patroon weer op te pakken.
  Je inspireert me echt ontzettend!

  Reageer
 6. Claudia Mooijman 2 jaargeleden

  Hoi Marloes,

  Wat ben je toch een kanjer van een YouTuber en supertof dat mijn kaartje in beeld kwam:-)

  Reageer
  • Marloes 2 jaargeleden

   Zo lief, dank je wel!! Werd er echt helemaal blij van Xx

   Reageer
   • Claudia Mooijman 2 jaargeleden

    Hoi Marloes,

    Kleine moeite, groot plezier en het is je zo gegund. Ik heb 2 jaar geleden ontslag genomen op een notariskantoor en ben op je site terecht gekomen toen mijn man (2 weken na mijn ontslag) met een bloedglucose van 110 (!) werd opgenomen op de IC. Diagnose DM type 1. Heb je misschien tips in zijn algemeenheid voor partners die hiermee te dealen hebben? Hij heeft zoveel meer eetmomenten dan mij en dat gaat door de week prima als hij naar zijn werk is, maar als hij thuis is….struggle.

    Ik wens je een fijne dag en als je niet kan/wil reageren, vind ik dat helemaal prima hoor.

    Een lieve groet uit Krabbegat:-)

    Reageer
    • Claudia Mooijman 2 jaargeleden

     Hoi Marloes. Ik heb zojuist toch maar een afspraak bij de diëtiste gemaakt. Ben bij haar in 2011 zo eens een keertje langs gegaan om te kijken of ik toen goed bezig was. Maar nu willen de laatste kilo’s er maar niet af. Heb de opdracht gekregen om voor max. 7 dagen een eet-en drinkdagboek bij te gaan houden. Ben benieuwd. Ben toch al 5 kg kwijt door jouw tips en adviezen te volgen. Via huisarts ook nog bloedonderzoek aangevraagd en bloeddruk was gelukkig oké. Veel liefs, Claudia.

     Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: