Vlog 141
Leefstijl Persoonlijk

Vlog #141 – Dit vindt Sven sexy…

Door

Deze vlog begint op een gezellige tweede Paasdag, die ik samen met Sven door breng. Dinsdag ga ik gewoon weer aan het werk en ik neem je mee tijdens mijn werkzaamheden als zelfstandige diëtist en blogger/YouTube. Ik hoop dat je het weer leuk vindt om te zien.

Herken jij dat je het leuk vindt om je te kleden zoals jouw partner je sexy vindt? Of houd je daar helemaal geen rekening mee? Ik ben heel benieuwd.

Groetjes, Marloes

Fijne dag vandaag toppers!

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (2)
 1. marrie 3 jaargeleden

  Ik krijg als ik jouw site wil openen het bericht dat jouw veiligheidscertificaat niet in orde is, dus dat jouw site niet veilig is?

  Reageer
 2. Lise 3 jaargeleden

  Net zoals altijd een leuke vlog! 🙂

  Ik heb vraag waar ik mee zit… gezond eten gaat mij goed af als ik zelf voor mijn eigen eten zorg. Alleen ik ben een student en eet regelmatig (gemiddeld 3 keer per week) samen met anderen. Vaak wordt er dan te veel gekookt en vind ik het erg lastig om te stoppen met eten (ookal zit ik eigenlijk vol). Vanavond had ik bijvoorbeeld een dinner waarbij iedereen wat (lekkers) mee nam. Ookal zat ik voor, ik kon niet stoppen met stukjes stokbrood en brownie eten dat voor me stond. Ik zou het geen probeem vinden als het zo af en toe zou zijn, maar ik heb regelmatig dit soort evenementen. Heb je tips hiervoor? Ik probeer tijdens het eten mijn doel in mijn hoofd te krijgen (wat normaal goed werkt en waardoor ik normaal optijd mijn eten optijd kan opbergen waardoor ik niet te veel eet), maar toch lukt het dan niet.
  Ik probeerde op internet er tips over vinden, maar ik kon weinig tips vinden over evenementen waarbij dingen voor je liggen om opgegeten te worden (zonder dat je het zelf kunt opruimen).

  Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.