discussie over de tuin
Leefstijl Persoonlijk

Vlog #138 – Discussie over de tuin…

Door

Wat maakte ik weer veel leuke dingen mee in het afgelopen weekend. Natuurlijk ging ik vrolijk door met mijn trainingen voor de halve marathon. Helaas ging echter mijn hartslaghorloge stuk. Ook gingen Sven en ik met zijn ouders uit eten, waar we het beste toetjesbuffet ever tegen kwamen. Tenslotte kwamen Bart, Esmée, Ellis en Cooper gezellig langs op zondagmiddag. Pak een bakkie thee of koffie erbij en kijk lekker mee…

Ik hoop dat je deze vlog weer leuk vond om te zien!

Heb jij toevallig een tip voor mij wat betreft een hartslagmeter?

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (3)
 1. Sandra CH 3 jaargeleden

  Ik heb het idee dat pols- hartslag meters niet zo heel betrouwbaar zijn tijdens het rennen. Het is misschien goedkoper om een aparte torso band en een meer basic horloge te kopen. Ik heb zelf de Garmin Forerunner 235, die doet al jaren perfect zijn ding. Er zit geen polsslag meter in, maar je kan hem linken met een aparte hartslag meter.

  Reageer
 2. Suzanne 3 jaargeleden

  Ik meen me te herinneren dat je een tijd geleden een artikel had geschreven over de Samsung Gear Sport (ik heb hem zelf namelijk ook ;-)) Heb je die niet meer of mocht je hem destijds alleen maar tijdelijk testen?

  Reageer
  • Marloes 3 jaargeleden

   Die heb ik inderdaad, maar merk dat de hartslagmeting niet helemaal nauwkeurig is tijdens het sporten. Hij meet het door m’n pols en het bandje kan net niet strak genoeg helaas.

   Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.