discussie over de tuin
| 17 april 2019

Vlog #138 – Discussie over de tuin…

Wat maakte ik weer veel leuke dingen mee in het afgelopen weekend. Natuurlijk ging ik vrolijk door met mijn trainingen voor de halve marathon. Helaas ging echter mijn hartslaghorloge stuk. Ook gingen Sven en ik met zijn ouders uit eten, waar we het beste toetjesbuffet ever tegen kwamen. Tenslotte kwamen Bart, Esmée, Ellis en Cooper gezellig langs op zondagmiddag. Pak een bakkie thee of koffie erbij en kijk lekker mee…

Ik hoop dat je deze vlog weer leuk vond om te zien!

Heb jij toevallig een tip voor mij wat betreft een hartslagmeter?

3 reacties

  1. Ik heb het idee dat pols- hartslag meters niet zo heel betrouwbaar zijn tijdens het rennen. Het is misschien goedkoper om een aparte torso band en een meer basic horloge te kopen. Ik heb zelf de Garmin Forerunner 235, die doet al jaren perfect zijn ding. Er zit geen polsslag meter in, maar je kan hem linken met een aparte hartslag meter.

  2. Ik meen me te herinneren dat je een tijd geleden een artikel had geschreven over de Samsung Gear Sport (ik heb hem zelf namelijk ook ;-)) Heb je die niet meer of mocht je hem destijds alleen maar tijdelijk testen?

    1. Die heb ik inderdaad, maar merk dat de hartslagmeting niet helemaal nauwkeurig is tijdens het sporten. Hij meet het door m’n pols en het bandje kan net niet strak genoeg helaas.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram