Leefstijl Persoonlijk

Vlog #135 – Dit is zoooo gênant…

Door

In deze vlog ben ik heeeell erg open tegen jullie. Ik bespreek twee problemen die ik de afgelopen dagen tegen kwam, die ik normaal gesproken lekker voor mezelf zou houden! Rasheeda was daarbij 1x mijn reddende engel :). Heel veel plezier met kijken naar deze vlog.

Ik hoop dat je het weer leuk vond om te zien!

Groetjes, Marloes

Herken je (een van) mijn gênante momenten?

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (5)
 1. Vera 3 jarengeleden

  Heeeel gênant….maar eigenlijk stom dat we het gênant vinden, want al dit soort dingen hebben we allemaal, alleen we praten er niet over!
  Ik vond het in m’n zwangerschap heerlijk om op een forum te praten met meiden die ook in maart uitgerekend waren…Dan deel je allerlei genante dingen met elkaar, die dan niet meer gênant zijn maar heel vaak voorkomen! Nu met een aantal meiden daarvan in een Facebook groepje. En ook als kersverse mama heb je allerlei vragen…loop je tegen dingen aan. En dan is herkenning van emoties toch wel fijn!
  We zouden dit soort dingen gewoon meer moeten delen en bespreken.
  Dus dikke 👍 voor je openheid ❤🍀

  Reageer
 2. Tamara 3 jarengeleden

  Ik had in mijn puberjaren ook steeds van die amandelkristallen. ZO verschrikkelijk goor inderdaad! Ik had daarbij ook elk jaar keelontsteking en op aanraden van de huisarts zijn mijn keelamandelen op mijn 20e verwijderd. Daarna nooit meer keelontsteking of kristallen gehad.

  Reageer
 3. Karin 3 jarengeleden

  Ja heel herkenbaar!!
  Ik heb ze ook meerdere keren gehad, heel goor idd🤭
  Maar het gebeurde eigenlijk alleen als mijn weerstand heel laag was, nu heb ik ze al een paar jaar niet meer gehad gelukkig😉

  Reageer
 4. Karyn 3 jarengeleden

  Heeey Marloes
  Wat ontzéttend gaaf dat schilderij met jullie kat jee t keek wel alsof je eruit kwam en zo kon aaien wat een talent jou moeder, leuke mensen je ouders net zulke vrolijke open karakters ben er maar trots op en dat je je opa en oma nog hebt wat een rijk mens ben je dan heerlijk genieten en herinneringen maken.
  Ik kan er niet over meepraten wat betreft de amandelkristallen bij mij zijn mijn amandelen er al uit sinds mijn tweede en eigenlijk nooit last van mijn keel neem aan dat jij ze nog hebt? Heb je overwogen om ze eruit te laten halen?
  En ja die gênante momentjes kennen we allemaal wel haha nu geen last meer van heb geen baarmoeder meer.
  Nou ben weer benieuwd naar de volgende vlog bij de fitness beurs succes 🍀
  Fijn weekend en lekker genieten van t zonnetje wordt rond de 21 gr 🥂☀️😘

  Reageer
 5. Conny 3 jarengeleden

  Het is zo goed om dit te doen! Er zijn zoveel vrouwen die kampen met dergelijke dingen en niet weten wat, en ja….is het gênant? Iets menselijks gênant noemen zou niet moeten. Het is vervelend ja, maar zooo herkenbaar voor ik denk alle vrouwen. Ik ben blij dat ik op zulke momenten vrouwen om mij heen had waarmee ik er over kon praten want ook in de overgang kom je veel nare momenten tegen! Dat heb je toch ook wel een beetje als teamsporter, eens zaten er oudere vrouwen bij mij in het team nu ben ik er een van. Praten, laat weten welke vrouwendingetjes je meemaakt ook al noemen we het gênant! Dank Marloes, voor je eerlijkheid het geeft anderen rust denk ik. Als je begrijpt wat ik bedoel!? En die amandeldingetjes daar hebben ook meer mensen last van dan je denkt! Ze zijn idd vies!

  Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: