vlog halve marathon
Leefstijl Persoonlijk

Vlog #134 – Een halve marathon lopen!?

Door

Je kon afgelopen zondag al lezen dat ik plannen had om mogelijk een halve marathon te gaan lopen. In deze vlog doe ik mijn eerste trainingen en koop ik nieuwe schoenen. Ook ga ik met mijn schoonzusje en haar kinderen naar de opening van Nienoord, we zien de echte buurman & buurman. Kijk mee naar mijn afgelopen weekend!

Ik hoop dat je deze vlog weer leuk vond om te zien.

Groetjes, Marloes

Heb jij nog een Netflix filmtip voor me?

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (2)
 1. Sandra CH 3 jaargeleden

  Echt superleuk dat je ook voor de halve marathon gaat !! Ik hoop dit jaar ook voor mijn eerste halve marathon te gaan 🙂 Ben heel benieuwd naar je HM journey en trainingsplan!! Goede schoenen zijn zo belangrijk als je veel rent. Ik heb lang op cheapo schoenenreus schoenen gerend, en dat ging redelijk. Maar toen ik de switch maakte naar ‘echte’ hardloopschoenen merkte ik wel hoeveel verschil het maakte!
  Ik heb geen film tips want ik kijk heel andere films 😀 Ik vond de documentaire over Fyre festival wel boeiend, overigens.

  Reageer
 2. Sanne 3 jaargeleden

  Herstellen van hardlopen kan je het beste direct na het lopen wat mij betreft. Super leuk dat je zo enthousiast bent over het lopen, maar als je weer net begint is ene dag 30m en dag erna 40m behoorlijk belastend voor je lichaam. Advies is er minimaal 1 dag tussen te laten zitten. Op run2day.nl hebben ze ook wel aardige schema’s die je misschien kunnen helpen. Spierpijn zal misschien nog niet zo erg zijn, maar je pezen kunnen nog niet zoveel hebben en dat is precies waar bijna iedereen de fout in gaat. Heb je al een idee welke halve het gaat zijn? Good luck!!

  Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.