Hier ben ik onzeker over
| 29 maart 2019

Vlog #133 – Hier ben ik onzeker over…

Zoals altijd op vrijdag, een vlog van mijn afgelopen werkweek! Ik probeer zo open mogelijk met jullie te zijn, dus ik vertel iets over een van mijn onzekerheden. Daarnaast laat ik een aantal van mijn maaltijden zien en neem ik je gewoon gezellig mee. Veel plezier met kijken!

Ik hoop dat je deze vlog weer leuk vond om te zien! Ik wens je een hele fijne dag verder ♥.

Groetjes, Marloes

Herken jij mijn onzekerheid? Of totaal niet?

4 reacties

 1. Hoi Marloes wat een gezellige leuke eerlijke vlog weer iedere keer genieten en over jou onzekerheden zou ik me niet te druk maken want ik lig iedere keer weer in een deuk met jou 😂
  Maar ik snap je wel en wie zegt dat je 24/7 leuk moet zijn poeh stik vermoeiend haha en met belangrijke dingen die je geregeld wilt hebben ja daar krijg ik t ook Spaans benauwd van dan moet je weer wachten en zeker als er dan een derde partij is waar je afhankelijk van bent nee wordt daar ook onrustig van dus helemaal niet gek.
  Wens je een heel fijn zonnig 🎉🎉 weekend toe en tot maandag op je vlog superleuk 👌😁💞💞
  Liefs Kaatje

 2. Goed dat je het zegt van de klok verzetten, was ik totaal vergeten! En ik vlieg zondag dus het is wel even belangrijk D:
  Over je tweede onzekerheid, dat herken ik. (Eerste ook wel, maar daar heb ik geen oplossingen voor) Wat voor mij heel erg helpt is om een soort van planning te maken om het ding te doen en wanneer/hoe ik dat dan ga doen. Bv, ik krijg een mailtje of ik een document wil opsturen dat ik niet heb. Dan zet ik het mailtje op ongelezen en plan ik hoe ik morgen dat document ga inscannen en opsturen. Heel basic voorbeeld, maar dat helpt voor mij echt. En het ook in te plannen in mijn kalender.

 3. Ik ga direct na mijn werk sporten en haal mijn foundation er dan altijd af met van die kant en klare reinigingsdoekjes. Voor mij geeft het een gevoel dat mijn huid dan beter kan zweten. En als ik het niet doe dan dep ik mijn gezicht en zitten er van die lichtbruine vlekken op. Dat vind ik er vies uitzien.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram