Vlog 130
| 20 maart 2019

Vlog #130 – Lekker koken met Rasheeda

Wat was het weer een leuk weekend. Ik deed ontzettend veel leuke dingen en heb heel veel verschillende momenten op video vastgelegd voor jullie. Zo zie je onder andere een avond met Rasheeda, verschillende sportmomenten en mijn zondag samen met Sven! Heel veel plezier.

Ik hoop dat je genoten hebt van de vlog.

Wat deed jij de laatste tijd uit je eigen comfortzone?

12 reacties

  1. Nog nooit gedaan, wel een soort van stretching-relax video. Maar echt yoga geven daar ben ik niet voor opgeleid en doe ik dus ook niet. Ik vind het belangrijk dat iedereen doet waar hij/zij goed in is, dus yoga geven laat ik aan anderen over :).

 1. Hoi Marloes (en Rasheeda natuurlijk)
  Ik zit nu bij t zwembad en dacht yessss weer een gezellige vlog en dat samen met Rasheeda superrr leuk ik ga straks lekker kijken want t leukste bewaar je voor straks toch? Tenminste ik altijd wel ๐Ÿ˜Š
  Fijne dag en ik zal vรกst reageren straks nav t filmpje maar alvast bedankt weer ๐Ÿ’ž
  Liefs Kaatje

 2. Olafff ๐Ÿ™‚

  Zou je misschier een keer verschillende groentespread kunnen vergelijken? Zoals die van zonnatura, mr. Kitchen, heinz, en de nieuwe vega spread van AH (Aoste, lag bij onze AH bij de vega broodbeleg en zuivel spreads)

 3. Hoi Marloes,
  wat weer een leuke, gezellige vlog! maar tjonge wat heb ik om jou gelachen!!
  Kijk de beelden zelf eens terug als je op zaterdag toch de regen trotseert en naar buiten gaat met die jas met die capuchon, zoo grappig, het ziet er uit als een bos haar van jou. prachtig hoe serieus je dan ook verder kletst.
  Ik wilde ook naar de woonbeurs, goed dat ik niet gegaan ben…
  Leuke avond!
  liefs,
  Francisca

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram