sportschool inspiratie
| 6 maart 2019

Vlog #126 – Sportschool Inspiratie

In de vlog van vandaag zie je twee van mijn sportschool workouts. Eentje voor bovenlichaam en eentje voor benen. Ook ga ik naar de Action en doe ik een mini Action shoplog. Ik laat je foto’s zien van mijn lieve kleine nichtje Ellis en ik probeer leuke kleine ‘doodles’ te maken.

Ik hoop dat je het leuk vond om te zien! De schoenen die ik ontving van Sacha vind je hier.

Groetjes, Marloes

Heb jij doodle- of handletter tips voor mij?

7 reacties

 1. Hoi Marloes,
  Tip: ga NIET naar seats&sofas! Wij waren ook koppig (hadden al slechte dingen gehoord) maar helaas ook slechte ervaring mee. Srof van de bank is na nog geen jaar al gescheurd op meerdere plekken. Daarnaast was service bij ophalen ook ronduit bagger. Waren bijna met een halve bestelling naar huis gestuurd..

  Verder weer een happy leuke vlog 🙂

  Groetjes Margit

 2. Super leuk om nu echt je huisje in te kunnen gaan richten! Onze tip: durf te onderhandelen! Wij zijn weggelopen toen ze ons bod voor 6 eetkamerstoelen, een relax fauteuil en een kunstwerk voor aande muur niet accepteerden. De verkoopster Is ons achterna komen rennen toen we in de auto wilden stappen. En toen kregen we toch onze korting. Dus durf!! En ben bereid verder te zoeken!

   1. Mijn man weet wel wat van die commerciële wereld…en weet dus ook dat de prijzen echt te hoog zijn, dus dat ze heus wel marges hebben en een goede korting kunnen geven. Ik gun het iedereen om dat te doen!

 3. Hoi Marloes idd geen Seats and Sofa’s bijna Mafia praktijken daar haha beetje overdreven maar toch en wat een leuke vlog weer, die Sven van jou daar lig je toch ook in een deuk mee zo droog hoe hij reageert 😂 en leuk hè dat doodelen wilde er ook eens mee beginnen maar ja tijd te kort als ik al je vlogs en blogs wil bijhouden hihi
  Groetjes karyn

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram