Leefstijl Persoonlijk

Vlog #121 – Dank je wel lieve Tamarah!

Door

Goedemorgen lieve schatten! Zoals elke vrijdag de laatste tijd, kun je kijken naar een vlog van de afgelopen dagen. Ik filmde maandag tot en met woensdag. Je ziet onder andere een deel van mijn werkweek, mijn struggle met mijn krullen en we nemen afscheid van Tamarah.

Ik hoop dat je het weer leuk vond om te zien. Als jij verzoekjes hebt voor dingen die je graag zou willen zien of horen in mijn vlogs, dan kun je die altijd hieronder achter laten!

Groetjes, Marloes

Wat doe jij eigenlijk voor werk? Ik ben heel benieuwd :).

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (7)
 1. Sandra CH 3 jaargeleden

  Jammer van de negatieve reacties…ik kijk meestal op je blog, en ik denk dat dat de reacties positiever zijn? Ik ben wel blij dat je je die negatieve reacties niet teveel aantrekt!
  En Jammer dat Tamara vertrekt :c

  Ik denk als je haar lang is dat de krullen altijd wel een beetje uitzakken door het gewicht. Nu mijn haar korter is heb ik veel meer krullen dan toen het nog langer was.

  Ik werk als data analyst ^^

  Ps ik deed een paar dagen terug je hiit buikspier Video…spierpijn in de buik! Op zich geen probleem, maar ik merk dat ik daardoor minder eet. Heb je tips om daar mee om te gaan? Behalve meer trainen en sterkere spieren krijgen 😃

  Reageer
 2. Margot 3 jaargeleden

  Mensen die alleen maar negatief zijn…. en dan toch je blog blijven volgen? Daar is toch echt iets mis mee! Goed dat je erop reageert en nu lekker laten gaan. Zonde van je positieve energie! Ik volg je iedere dag met veel plezier. Ga zo door!

  Reageer
 3. Anne 3 jaargeleden

  Lieve Marloes, je doet het super! Ik heb heel veel aan jou blog en haal er zoveel motivatie uit. Na een mindere tijd gaat het nu weer heel goed!
  Dankjewel voor alle tijd en energie die je erin stopt.

  Reageer
 4. Nienk 3 jaargeleden

  Hai! Zo leuk, je vlog en je blogs, ik bekijk het met plezier 🙂
  Hier totaal ander werk: woonbegeleidster op een beschermde woonvorm in de psychiatrie!

  Reageer
 5. Wendy 3 jaargeleden

  Dag Marloes,
  Ik hoop dat jij en de mensen die op je blog reageren de negatieve reacties naast zich kunnen leggen, want hij is het niet waard, wij willen gelukkig en gezond zijn en positief in het leven staan.
  Ik volg je blog al een hele tijd, en ik vind dit een goede stimulans om mijn gezonde leven te behouden, ik vind het ook leuk om te zien dat ik niet alleen ben met moeilijke momenten en dit terwijl ik volledig achter gezond voeding (leven)sta.
  Doe gewoon zo verder, jij bent goed bezig en kan zoveel mensen bereiken om gezonder te gaan leven, en dat is goed voor onze samenleving en ter voorkoming van bepaalde ziektes!!!
  Mijn beroep is thuisverpleegkundige.

  Reageer
 6. Sabine1979 3 jaargeleden

  Maar waar reageert die beste Maurice dan? Via een pm op Facebook Messenger ofzo? Ik zie zelden negatieve reacties..

  Reageer
 7. Vivian 3 jaargeleden

  Hallo, ik wilde even kwijt dat Ik je vlogs over het algemeen heel graag kijk, meestal tijdens mijn home workout 😊. Ook bezoek ik je website zeer regelmatig voor recepten en artikelen. Erg leuk om te lezen! Ik vind alleen de laatste tijd iets teveel aandacht voor ‘de krullen’ in de vlogs. Als ik hierin de enige ben heb ik natuurlijk gewoon pech 😉 maar wilde je dit toch even laten weten…wellicht dat je hier meerdere reacties over hebt gehad en iets mee kan.
  Groetjes!

  Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.