Eerste keer krullenkapper
Leefstijl Persoonlijk

Vlog #119 – Eerste keer krullenkapper

Door

De afgelopen week had ik het best heel druk. Ik vertel je over mijn werkzaamheden. Ook zou ik naar een huis gaan kijken, wat uiteindelijk al verkocht bleek. Daarom besloot ik dat het tijd werd voor mijn eerste keer krullenkapper! Ik vertel je wat ik ervan vind. Kijk gezellig mee met deze vlog!

Ik hoop dat je het weer leuk vond. Ik hoop ook van harte dat ik je binnenkort kan vertellen dat we een huis gekocht hebben, maar momenteel lijkt dat er even niet op :(. We zullen gewoon geduld moeten hebben denk ik…

Groetjes, Marloes

Als jij krullen hebt: ga jij naar een krullenkapper?

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (7)
 1. Esther 4 jarengeleden

  Ik denk dat er iets fout is gegaan. De video is niet zichtbaar🙃

  Reageer
  • Vera 4 jarengeleden

   Ik wilde m ook nog even in bed kijken, maar staat in Youtube nog op privé…even geduld dus nog!

   Reageer
  • Marloes 4 jarengeleden

   Oh wat stom! Hij stond ingepland voor vandaag, maar de tijd stond op 13uur in plaats van 6 uur. Ik heb hem openbaar gezet!

   Reageer
 2. MarionHak 4 jarengeleden

  Hey Marloes, ik heb je vlog gezien dat je je krullen introduceerde. Wat ik me nu afvraag is hoe kwam je op het idee, want je had wel slag, maar krullen die moet je toch wel hebben? Want als ik een keer krullen in mijn haar zet en ik was het, dan is het dag krullen. Heb je dit al eerder verteld, want ik heb wel de vlog gezien dat je je krullen introduceerde, maar vroeg me dit nu nog af.

  Liefs,

  Marion

  Reageer
 3. Vera 4 jarengeleden

  Zelf kijken we altijd zoooo kritisch in de spiegel. En als er 1 haarlok anders zit, dan valt dat op. Maar geloof me…als jij niks zegt over je haar, zie ik die verschillen echt niet zo! Lekker natuurlijk houden…minder verven…geen gekke producten gebruiken…en lekker eigenwijs laten krullen….staat je goed!

  En die huizenjacht…ja…dat gaat even duren! Ga er maar gewoon vanuit dat je zeker een jaar bezig bent. En als het eerder is, is dat top. En zo niet, dan zat dat toch niet in de planning. Okee, makkelijker gezegd dan gedaan 😉 maar het Is niet realistisch als je met zoveel kopers aast op een paar huizen, dat je dan in een paar weken klaar bent.
  Rustig aan Marloes…!!! ♥

  Reageer
 4. Marianne 4 jarengeleden

  Krullenkapper zeg je mmm ik weet niet hoor ? Als je wilt moet je eens op de site van try.shy kijken dan zie je wat ik bedoel. Je krullen of slag in je haar word meestal droog geknipt zodat ze zien hoe het valt. Kijk anders eens op de site van Lorraine Massey. Die heeft ook hele goede tips en tricks. Boek is ook in het Nederlands te verkrijgen. Gewoon eens kijken (als je zin hebt natuurlijk). Maar kijk maar eens wat voor krullen zij tevoorschijn toveren uit haar met maar een “beetje” slag. Dan begrijp je misschien wat ik bedoel.
  Groetjes (krullenkopje) Marianne

  Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: