sporten gaat lekker
Leefstijl Persoonlijk

Vlog #118 – Sporten gaat zo lekker!

Door

Ik ben weer heerlijk aan het sporten en voel me alweer een stuk fitter. Kijk mee naar wat ik het afgelopen weekend deed. Zaterdag had ik een dag voor mezelf en zondag bracht ik gezellig samen met Sven door. Ik vond iets dat ik een tijdje geleden dacht kwijt te zijn… :).

Ik hoop dat je het weer leuk vond!

Groetjes, Marloes

Herken je mijn beschamende momentje?

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (6)
 1. Sandra CH 3 jaargeleden

  Haha, ik dacht dat je de wasverzachter had gevonden!! Ik was ooit maaaanden een topje kwijt. Vond ik terug in een kussensloop waar-ie blijkbaar in de wasmachine in was gekropen >< Doe je binnenkort een krullenroutine? Je haar zit echt mooi zo!!

  Reageer
  • Marloes 3 jaargeleden

   Ik wil mn krullenroutine doen als ik er zelf uit ben. Nu ben ik nog teveel aan het klooien. 🙂

   Reageer
 2. Vera 3 jaargeleden

  Haha, dat einde van de vlog….ratelderatel…heerlijk! Je praat dan zo gezellig door!!!
  Ja, je awkward-momentje herken ik. Zoiets kan mij ook gebeuren. Was laatst bij de gynaecoloog, was gespannen, ging ze allemaal vragen stellen: lengte, gewicht, opleidingsniveau (geen idee waarom die laatste vraag). Zeg ik bij lengte 1 meter 96. Zij vult dat in….mijn man kijkt me aan…lacht en zegt: ben je echt bijna 2 meter? Nee, tuuuuuuurlijk niet! 1 meter 69!! Maarja, die gynaecoloog vult dat ook gewoon in, terwijl ze mij toch heeft zien binnenkomen en ook moet weten dat ik echt niet groot ben!! Super grappig…vooral achteraf 🙂

  Reageer
 3. Ik 3 jaargeleden

  Aaah zo’n beschamend momentje heb ik vroeger gehad op stage.. Mijn vriendin stelde zich eerst voor en toen stelde ik me voor met haar naam. Ik kon echt wel door de grond zakken ook omdat er 2 jongens bij waren van mijn leeftijd die we wel eens spraken en mailden.

  Je haalt vreselijke flashbacks in me op!! 😝

  Reageer
 4. Jonna 3 jaargeleden

  Hey Marloes! Je lijkt de laatste tijd wel erg gek van “sweet chili saus”! Nu heb je me wel erg nieuwsgierig gemaakt naar de smaak… welke sweet chili saus neem je gewoonlijk? Dan ga ik die zeker ook een keertje proberen!
  Groetjes!
  Jonna

  Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.