Wintersport vlog
| 23 januari 2019

Vlog #114 – Skiën in Oostenrijk!

Een paar maanden terug werd ik gevraagd of ik naar Oostenrijk wilde, om mijn ervaring te delen over het skigebied Serfaus Fiss Ladis. Super spannend, want ik zou daar alleen heen gaan. Ik besloot vrijwel direct dat ik deze toffe kans niet wilde laten schieten! Afgelopen donderdag vloog ik naar Oostenrijk ik natuurlijk neem ik jullie mee!

Ik heb het dus ZO ontzettend naar mijn zin gehad. Het was voor mij direct ook een bevestiging dat het goed is om af en toe dingen te doen die je eigenlijk heel spannend vind. Ik had deze trip voor geen goud willen missen!

Ik hoop dat je deze wintersport vlog leuk vond om te zien.

Groetjes, Marloes

Ga jij wel eens op wintersport? Naar welk gebied?

16 reacties

 1. Heeeel tof! Mijn ouders zitten daar nu ook en ben echt stinkend jaloers haha. Ben jaren achter elkaar daar geweest. Gebied is enorm (zeker omdat je het goed kan combineren) en echt heel veel uitdaging, ook voor de gevorderde skier en voor de beginner natuurlijk. Leuk dit!

 2. Hee, dat hotel ken ik!
  Al 15 jaar gaan we standaard elke jaar 2 keer naar Shalber, echt helemaal top!
  Hoop dat je genoten hebt!!
  Super leuk om te zien

 3. Heeeel vet !! Echt superleuk dat je dit hebt kunnen doen en dat je ons meeneemt!! Vorig jaar ben ik voor het eerst wezen wintersporten (snowboarden!) maar ik woon in Zwitserland dus het was niet echt ‘vakantie’ maar meer weekend 😃 Je hebt hier in de trein ook vaak een speciaal rek voor skies:)

 4. Hoi Marloes,
  Wat een heerlijke vlog. Ik heb met een grote glimlach zitten kijken. Wat een prachtig gebied. Ik droom al jaren van een wintersportvakantie, maar verder dan een keer snowboarden in Snowworld ben ik nog niet gekomen. Door jou is deze droom alleen maar meer gaan kriebelen!
  Geniet nog lekker na!
  Liefs,
  Marieke

 5. Hi Marloes,
  Leuke video weer! Ik ben niet een enorme wintersporter maar de laatste twee jaar ben ik daar geweest met een ander stel en is echt heel gezellig. Het was nog leuker geweest al je een vriendin mee had mogen nemen 😉
  Gr
  Jasmijn

 6. Wauw Marloes, wat een ontzettend gave reis. Wij waren in dezelfde tijd in Fiss, wat hebben we prachtig weer gehad. (Ik was die dame op Instagram, die zei dat je wel met ons mee mocht 🙂 ) En hoe gaaf dat je een ritje in de pistenbully gemaakt hebt. Dat lijkt me zo vet. Het ziet er ook zo machtig uit, als al die bully’s ‘s avonds de piste opgaan.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram