Mijn haar
Leefstijl Persoonlijk

Vlog #113 – Experimenteren met mijn haar

Door

Goedemorgen lieve allemaal! Zoals je waarschijnlijk wel weet, is vrijdag een van mijn vaste vlog-upload-dagen tegenwoordig. Ik heb dus weer een gezellig vlogje voor je klaar staan. Je ziet afgelopen maandag en dinsdag en een klein stukje van woensdag. Ik was voornamelijk bezig met het experimenteren met mijn nieuwe haarstijl en ik ontving een pakketje van Chiquelle.

Nu je dit kijkt zit ik dus heerlijk in Oostenrijk! In de vlog van woensdag kun je (als alles goed gaat met editen en uploaden) al zien hoe ik het heb gehad.

Ik hoop dat je de vlog weer leuk vond om te zien! Ik wens je een heel fijn weekend.

Groetjes, Marloes

Wat is jouw favoriete kapsel? Los, vast, een staart, een vlecht? Tell me more! 🙂

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (2)
 1. Vera 3 jaargeleden

  Ik hoi van puur natuur! Nouja,…soms help je de natuur een beetje, maar weinig make-up en je haar zo natuurlijk mogelijk… Dat vind ik fijn.
  Ik gebrui zelf alleen wat oogschaduw, mascara en ‘s ochtends lippenstift. Die is er op het werk na 1 kop thee weer af en ik doe gedurende de dag nieuwe op! Daar ben ik hopeloos in.
  En m’n haar….liefst in een staart. Soms los…dat vind ik best leuk….tenminste, als ik het net gedaan heb. Dan valt het echt wel mooi. Maar het Is zo veel en zwaar, dat m’n haar snel wat te veel hangt.
  En als juf vind ik loshangende haar ook niet zo fijn. Je komt dicht bij kinderen….luizen… nouja, het idee alleen al 😀

  En bij jou vind ik je haar nu wel natuurlijker. Ik hou dus niet zo van dat gestylde….Al zit jouw haar dan ook heel mooi, ik vind het niet nodig dat je er zoveel tijd aan besteed. Er zijn leukere dingen om tijd jn te steken!
  Dus….maak het jezelf vooral niet te moeilijk! En geniet van elk eigenwijs plukje 😉

  Reageer
 2. Chantal 3 jaargeleden

  Hoi Marloes,

  Ik denk dat ik 2 jaar geleden voor het eerst op je blog terecht kwam en heb toen heel wat blogs en video’s van je bekeken. Maar ik was je in de tussentijd een beetje ‘vergeten’, tot een collega laatst over je blog begon. Ik heb de afgelopen dagen heel wat video’s en blogs teruggelezen en gekeken en ik wil graag zeggen dat ik echt vind dat je zo onwijs positief bent veranderd! Niet alleen hoe je eruit ziet, maar ook je uitstraling en enthousiasme. Ik vind je vlogs hartstikke leuk en het ziet er allemaal heel natuurlijk uit. Fantastisch om te zien hoe positief jij omgaat met ‘slechtere’ eetdagen, daar kan ik zeker nog wat van leren. Kortom, je hebt er een fan bij 😉

  P.s. mag ik vragen welke krultang (dikte in mm) je gebruikt? Prachtig zoals het nu steeds bij je zit!

  Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.