weekend antwerpen
| 16 januari 2019

Vlog #112 – Weekend Antwerpen met de Familie ♥

Afgelopen weekend was ik gezellig in Antwerpen met mijn ouders, broertje, schoonzusje en natuurlijk met Sven. Zoals jullie weten wil ik op zulke momenten niet constant met mijn camera in mijn hand lopen. Toch heb ik denk ik wat leuke beelden kunnen schieten. Tijdens deze dagen worstelde ik met mijn haar. Ik probeer namelijk mijn natuurlijke krul te ‘rocken’.

Ik hoop dat je deze vlog leuk vond om te zien! Heb jij misschien tips voor mijn haar?

Groetjes, Marloes

Heb jij stijl haar? Of krullen? Of net als ik iets ertussenin?

8 reacties

 1. Mijn haar Is ZOOOOOOO stijl….zelfs als je er krullen in zet, kam ik die er met m’n zware haar zo weer uit. Dus nee, geen tips!
  Behalve dan dat ik altijd krullen heb gewild als kind….leek me fantastisch. En ik vind dat je een hartstikke mooie bos krullen hebt.

 2. Hoi Marloes, ik heb 2 dochters met lang krullend haar. Zij zijn allebei erg enthousiast over de curly girl methode. Ik weet niet hoe het werkt, maar er schijnt een face-book groep van te zijn. Misschien heb je hier iets aan. groetjes, Sandy

 3. Ja de curly girl methode heb ik ook veel aan gehad. Ik heb meer slag dan krul maar het ziet er veel gezonder uit dan eerst.
  Er ging een wereld voor me open. Dacht dat ik ‘gewoon’ stug haar had. De kapper smeerde me altijd vanalles aan een niks hielp. Nu snap ik waarom.
  Duurt wel even voor het er beter uit gaat zien en voor je hebt uigevonden wat werkt.
  Succes!

 4. Hoi Marloes,

  Geen tips over haar, want ook hier doffe ellende. Ik wil je alleen even laten weten dat ik je nog maar net hebt “ontdekt”, sinds een maand en ik ben echt hooked aan je vlogs! Zo inspirerend! Ook ik ga trouwen (begin mei) en mijn doel is om me fijn te voelen op deze dag zonder mij bezig te houden met negatieve gedachten over mijn lichaam. Dank voor je inspiratie! Liefs

 5. Ik ben een trouwe volger en heb al meermaals laten weten dan ik fan ben van je haar en hoe geweldig het altijd valt. Maar van deze look ben ik niet echt wild. Het lijkt eerder alsof je geen tijd gehad hebt om iets van je haar te maken of om het even (erg) te overdrijven slordig ofzo sorry. Terwijl het anders meer glamour uitstraalt. Of misschien ben ik zo gehecht aan je kapsel dat ik moeite heb met de verandering. Een goeie tip voor krullen is de babyliss curl secret. De enige tool om mijn haar meerdere dagen in de krul mee te krijgen (anders zakken ze al na 1.5 uur uit).
  Voor de rest geen kritiek, leuke vlog, je bent dan ook mijn favoriete vlogster en een hele motivatie om gezonder te gaan leven.

 6. Hoi Marloes, ik heb ook van nature een halve krul in mijn haar. Mijn tip: je haar wassen en in nat haar schuimversteviger doen. Dan je haar op de kop met een föhn met diffuserstuk fohnen. Je haar steeds onder het föhnen in de diffuser kneden en klaar ben je!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram