Druk op werk
| 11 januari 2019

Vlog #111 – Druk met werken

De afgelopen week was druk! Ik ben heel veel aan het werk geweest, omdat ik nu je dit leest heerlijk een weekend weg ga met Sven, mijn ouders en met mijn broertje en schoonzusje. Ik laat je onder andere zien hoe ik eet op mijn werk en ik heb een kleine winactie voor je.

Ik hoop dat je het weer leuk vond om te zien! Als je kans wilt maken op het goudkleurige kettinkje met de vogels, dan kun je hieronder een reactie achter laten. Ik neem contact op met de winnaar.

Groetjes, Marloes

Hoe ziet jouw broodtrommel er vaak uit?

7 reacties

 1. Hey Marloes
  Heb net tijdens mijn gezond ontbijtje je vlog gekeken! Kijk er altijd naar uit om het te kijken! Het kettinkje is super mooi, en ik zou het graag willen winnen! Dit is mijn instagram naam: antjeverhoft

  Groetjes

  Antje

 2. Leuke vlog . Wel een beetje afkicken na de december vlog maand. Doe ook graag mee aan de win actie. Instagram wendy_joyce

 3. Goeiemorgen Marloes! Wat leuk dat je een mini winactie in deze vlog hebt verborgen. Gelukkig ben ik een trouwe volgster en had ik hem dus opgemerkt. 😉 Het kettinkje lijkt me erg fijn! Voor het geval dat ik de gelukkige winnares zou zijn, kan je me vinden op Facebook (Jonna Maes) of Instagram (jonna.maes).
  Groe(n)tjes,
  Jonna

 4. Joepie ik ben helemaal blij. Ik heb eindelijk alle vlogs van je gekeken Marloes. Begonnen bij nummer 1 en vandaag 111 gekeken (niet allemaal achter elkaar natuurlijk 😉).
  Super leuk dat inkijkje in je leven. Veel dingen herken ik van je. Ik geef ook groepslessen en werk op een sportschool. Ik houd ook enorm van augurk, zoete aardappel, havermout en kwark.
  Ga zo door Marloes ik blijf kijken!!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram