Groningen pashokjes shoplog
Leefstijl Persoonlijk

Vlog #110 – Groningen Paskhokjes Shoplog

Door

Happy woensdag vlogdag guys! Ik heb weer een gloednieuwe video voor je klaar staan. Afgelopen weekend heb ik echt ontzettend genoten, ondanks dat ik een groot deel van mijn weekend alleen doorbracht. Ik heb heerlijk gewinkeld in Groningen en laat je zien wat ik kocht. Daarnaast heb ik gelezen, gepuzzeld en zie je twee van mijn workouts in de sportschool.

Ik hoop dat je het weer leuk vond om te zien!

Groetjes, Marloes

Ga jij wel eens alleen shoppen?

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (9)
 1. Sandra CH 4 jarengeleden

  Haha, toen je zei dat je naar de boekwinkel ging vanwege je nieuwjaarsplannen dacht ik dat je inspiratie ging zoeken voor je eigen boek 😃
  Ik ga eigenlijk altijd alleen winkelen. Ik koop namelijk bijna nooit wat, omdat ik heel kritisch ben (vanwege redenen vermijd ik daarbij bepaalde winkels/merken dus dat limiteert de keuzes ook) Ik weet heel goed wat ik wil hebben, maar ik heen vaak problemen dat specifieke te vinden:/
  De wentelteefjes zien er zelf goed uit!

  Reageer
  • Marloes 4 jarengeleden

   Heel goed weten wat je wilt is inderdaad vaak moeilijk! Heel herkenbaar 🙂

   Reageer
 2. Margot 4 jarengeleden

  Hoi Marloes, ik zie dat je ook met muziek traint. Voor mij is dat heel belangrijk om lekker te sporten en de oefeningen houd ik zo langer vol. Ik heb mijn mobiel altijd in de zak van m’n sportbroek. Eigenlijk wil ik zo’n mooie strakke sportlegging maar die zijn zonder zakken. Hoe los jij dit op?

  Reageer
  • Marloes 4 jarengeleden

   Ik gebruik op dit moment een elastieken riempje met een klein zakje erin, waar mijn telefoon in past. Ik vind het echter lang niet ideaal. Ik denk er dus aan om draadloze oordopjes aan te schaffen zodat ik mijn telefoon niet in mijn zakken hoef te hebben :).

   Reageer
 3. Judith 4 jarengeleden

  Hoi Marloes, wat jammer dat je zoveel aantrekt van negatief commentaar. De meeste opmerkingen die je krijgt zijn positief, en terecht je bent een lieve vrolijke vlotte meid die enorm inspireert. Tja, soms zal ik ook niet alles 100%. Van je vinden, so what.
  Tip: kijk eens als mensen een opmerking hebben of je er iets mee kan of wil. Zo ja, haal eruit wat je er aan hebt. Zo nee, bedank desnoods voor de moeite maar trek je eigen plan. You can’t please them all..en zoals ik al eerder schreef ben je volgens mij best een pleaser. Das een mooie eigenschap zolang het jezelf niet in de weg zit en niet ten koste gaat van jouw plan.
  Marloes..,ga vooral door want je inspireert mij.

  Reageer
  • Marloes 4 jarengeleden

   Super lieve reactie Judith! Je hebt 100% gelijk, ik moet daar zeker aan werken! ♥

   Reageer
 4. Vera 4 jarengeleden

  Ja,…kritiek….hoe mooi geformuleerd ook, het Is nooit leuk. En hoe meer mensen zicht hebben op jou, je werk, etc…des te meer kritiek je kunt verwachten. We leven nu eenmaal in een wereld waarin we graag onze mening laten horen. En zeker anoniem op internet vinden we dat heerlijk.
  We….niet iedereen hoor….maar wel meer dan goed is voor de mens.
  Als juf weet ik ook dat tegenover 1 punt van kritiek naar een kind wel 10 complimenten moeten staan. Anders geef je het zelfbeeld ook een knauw. Dat is bij ons allemaal zo.
  Dus niet zo gek dat je het je aantrekt. Ik weet wel dat we ons daar rationeel tegen kunnen wapenen. Ik kan het soms…steeds beter….maar niet altijd! En ik ben blij met m’n man die me dan helpt….die heel rationeel is….die heel nuchter kan zijn.
  Succes met je vind-tocht (dat vind ik een mooier uitgangspunt dan een zoektocht 😉) en ik weet zeker dat je erin zult groeien. 😘

  Reageer
 5. Yvonne 4 jarengeleden

  Knap van je dat optrekken in de sportschool!

  Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: