Quality time
| 24 oktober 2018

Vlog #106 – Quality time met papa en mama ♥

Het is vandaag 24 oktober, ik ben jarig!! Eerdere jaren vond je op deze dag een speciaal verjaardagsartikel, maar ik wilde de vlog gewoon plaatsen :). Dus besteed ik er daarin een klein beetje aandacht aan. Ik heb een verzoekje voor een mini verjaarsdagscadeautje: een vraag voor in een volgende vraag-maar-raak video. Die zal verschijnen tijdens mijn vakantie. Veel plezier met kijken!

Mijn afgelopen weekend

Op vrijdag en zaterdag werkte ik gewoon. Ik laat je wel een fitness workout zien en de boodschappen die ik kocht. Op zondag kwamen mijn ouders gezellig langs. We gingen naar de stad en genoten van elkaar, van lekker eten en drinken en van goede gesprekken. Het was een druk weekend, maar ik heb er volop van genoten!

Mijn verjaardag

Vandaag werk ik tot 14uur, dan komt vanaf 15uur de familie van Sven gezellig op de koffie. Ik vier mijn verjaardag bijna nooit heel uitgebreid. Ten eerste omdat ons huis niet zo groot is, haha. Ten tweede omdat veel van mijn vrienden en familie ver weg wonen. Ik zie ze dan liever persoonlijk in plaats van in een grote groep. Dan heb ik meer tijd voor ze.

Ik ga in ieder geval vandaag lekker genieten van de gezelligheid en waarschijnlijk van meer dan één stukje taart ;).

Een fijne dag!

Groetjes, Marloes

Wat doe jij vandaag? En heb je een vraag voor me voor de vraag-maar-raak-video!?

16 reacties

 1. Hey Marloes gefeliciteerd met je verjaardag ???!! Fijne dag vandaag en lekker genieten ??????!!
  Ik ben vandaag ook jarig en vier het heerlijk met mijn gezinnetje op Ameland. Letterlijk uitwaaien! Hopelijk blijft de taart op mijn bordje liggen ?

 2. Gefeliciteerd met je verjaardag! Het is ook mijn verjaardag vandaag en helaas moet er gewoon worden gewerkt. Ik heb hetzelfde issue, mijn vrienden en familie wonen ver weg (nou ja, ik woon ver van hen) dus ik vier mijn verjaardag niet echt. Mijn man is een week voor mij jarig, dus we zijn samen een lang weekend weggeweest om onze verjaardagen te vieren 🙂
  Ik heb hier in Zwitserland ook roze chocolaatjes gezien, geen idee of het met kleurstof was.

  Een vraag voor de Q&A: Heb je een soort lange termijn plan voor je blog, of gaat de ontwikkeling meer organisch? Heb je het idee dat je nu andere onderwerpen bespreekt vergeleken met toen je net begon? Is je mening over bepaalde “gezond leven” onderwerpen veranderd in die tijd?

 3. Proooooooficiat!!! ??☀
  Prima toch om je verjaardag niet echt te vieren. Vooral doen waar jij je goed bij voelt. Ik heb nog nooit iemand horen uitleggen waarom’ie wel zijn verjaardag groots viert ? terwijl ik dat pas raar vind want ik hou er ook echt niet van.
  Eigenlijk vond ik dat je zelf in de vlog een super idee opperde! Helaas woon ik niet blij de buurt (understatement, ik woon in Zuid-Limburg). Maar als mensen uit de buurt van Groningen jou nu eens uitnodigen voor een sportmomenten met allerlei verschillende sporten…lijkt me hele leuke video’s opleveren! Paaldansen, voetbal, waterpolo, haha, van alles wat!
  Oh, en voor de Q&A….wat is 1 van de eerste dingen die je gaat kopen als jullie uiteindelijk de hypotheek voor elkaar krijgen en een groter huis hebben? Iets dat je nu mist, dat nu niet kan of onhandig is??
  Geniet van het bezoek en de taart, fijne dag!!

 4. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Geniet lekker van de taart! Dan een vraag voor de Q&A: welke tradities of gewoontes heb je van vroeger vanuit je gezin overgenomen?

 5. Hoi Marloes, van harte gefeliciteerd met je verjaardag ??.
  Ik heb een opdrachtje voor je Q&A video. Laatst zag ik in een crossfit video dat ze gingen touwtje springen en dat ze tijdens 1 sprong 2x met het touw draaiden (leg ik dit goed uit?). Sven mag het ook proberen. Als het je lukt wil ik graag tips en ga ik het ook proberen.
  Fijne dag vandaag!
  Groetjes Bianca

 6. Gefeliciteerd!
  Vraag: Het lijkt wel alsof je altijd vrolijk bent. Ben je wel eens sjagerijnig en hoe uit zich dat bij jou?
  Kan me er niks bij voorstellen.

 7. Gefeliciteerd!!
  Je bent altijd zo positief, daarvoor bewonder ik je echt. Twee vraagjes voor de q&a
  1) Raakt(te) het je als iemand je bekritiseerd omwille van je keuze om “gezond” te doen?
  2) Zou je een week zonder kwark of een week zonder fruit willen leven?
  Groetjes
  Romy x

 8. Gefeliciteerd Marloes!
  Hopelijk heb je heerlijk genoten van wat taart.
  Aansluitend op iemand anders vraag ik me mbt een hypotheek af of jullie in Groningen een huis willen zoeken of er omheen, of ergens anders?
  En of Sven nog steeds zijn eigen huis heeft of dat jullie wel echt samen in jouw huis wonen?

 9. Gefeliciteerd Marloes met je verjaardag!!
  Sorry een dag te laat, maar ik heb gisteren een deel gekeken van je blog en net het laatste deel?

  Ja ik heb een vraag voor je!

  Je bent altijd zo enthousiast met Mini, zouden jullie zelf geen hondje willen?

  Groetjes Karin

 10. Gefeliciteerd nog met je verjaardag??
  Mijn vraag voor de q&a: je draagt onder je sportleggings geen ondergoed. Wanneer ik dit probeer krijg ik een lipleesbroek. Heb je daar ook last van? Zo ja hoe los je dit op? Of denk je nu huh…… kan dat?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram