Vlog 102
Leefstijl Persoonlijk

Vlog #102 – Ik moet even iets kwijt…

Door

Goedemorgen lieve allemaal! Het is weer woensdag, dat betekent tijd voor een vlog. Hij is echt veel te lang geworden, ik hoop niet dat jullie het vervelend vinden. Ik had namelijk gewoon heel veel te laten zien en ik ging wat leuke dingetjes doen. Onder andere ging ik weer eens naar de Action en naar de Xenos.

Ik hoop dat je de vlog weer leuk vond. Ik wens je een hele fijne dag verder.

Groetjes, Marloes

Kun jij naar de Action gaan zonder meer te kopen dan je nodig had? 🙂

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (11)
 1. Vera 4 jaargeleden

  Lieve Marloes,
  Wat goed dat je het er even uitgooit!
  Ik vind de reclame absoluut niet te veel. Wat ik wel had bij de Andrelon was dat ik zelf bewust niet had gereageerd. Ik vond de boodschap helemaal Marloes maar de uitvoering te veel Andrelon. Wat ik wel snapte….en natuurlijk moet jij ook een goede boterham kunnen verdienen.
  Ik wist dat de inhoud wel echt jouw boodschap Is, maar de Andrelon saus deed wel afbreuk daaraan….voor mij.
  Neemt niet erg dat al die reacties zo onnodig zijn. Op je site hier gelukkig niet.
  Toch zeg ik…ga zo door…Doe waar jij achterstraat…en doe dat vanuit je hart. Dan doe je het goede ♥En dan blijf ik je volgen!
  En nu rennen…Met zo’n lange vlog en ook nog willen reageren ga ik aan de late kant zijn vandaag ?

  Reageer
  • Marloes 4 jaargeleden

   Zo lief!! Sorry voor de haast…hihi ;). Xx

   Reageer
 2. Sandra CH 4 jaargeleden

  Ha, lange Video dus lang commentaar ? Oh echt ik ga direct na het sporten douchen! Maar ik loop hard dus ik kom sowieso bezweet thuis. Als je eerst nog met de auto of fiets naar huis gaat is dat misschien anders. Mijn man douchet meestal pas veel later :s Ik vond niet dat je teveel reclame hebt op je site. Er zijn meer haters vanwege dat je meer exposure hebt, dus echt maak je geen zorgen! Veel van de reclame die je maakt voor mij persoonlijk niet zo relevant, ik zit meer in de fairtrade/eco/vegan hoek. Ik heb dus niets met een merk als Andrelon, maar het past bij jou en dat is belangrijk in dit geval! Dat gezegd, Rohnisch is echt een fijn merk! Ik heb dat shirtje in het zwart!!

  Reageer
  • Marloes 4 jaargeleden

   Super fijn om te horen! Dank je wel. Ik ben inderdaad ook mega blij met mijn Rohnisch kleding :). Liefs!

   Reageer
 3. Lineke 4 jaargeleden

  Ook ik heb geen moeite met de reclame op je site of in video’s.
  Ik ben alleen maar heel erg blij voor je dat je op deze manier wat kunt verdienen met je werk.
  Dat je er veel tijd in stopt is in alles te merken, ik denk dat je volgers dat echt wel begrijpen.
  En waarschijnlijk zullen er altijd een paar mensen zijn die dat niet zullen begrijpen, maar ik ben in ieder geval heel erg blij met al je artikelen en video’s! Bedankt!

  Reageer
  • Marloes 4 jaargeleden

   🙂 Jullie maken me zo blij! Thanks! Xx

   Reageer
 4. nikki 4 jaargeleden

  Ik snap dat je hier geld aan wil verdienen, je stopt er ook zoveel tijd en energie in. Daarnaast zijn het alleen merken waar jij achter staat, dus waarom zou men daar negatieve commentaar over moeten geven? Niets van aantrekken. De meeste mensen die negatieve commentaar geven zijn waarschijnlijk jaloers op je succes anders zouden ze de moeite niet nemen om te reageren. Ik snap wel dat je je het zoveel aantrekt, dat maakt je zo menselijk en echt. Gewoon verder doen en jezelf blijven!

  Reageer
  • Marloes 4 jaargeleden

   🙂 Dat ga ik zeker doen! Dank je wel ♥

   Reageer
 5. Anne 4 jaargeleden

  Hoi Marloes,

  Sinds kort volg ik je blog. Ik vind het ontzettend leuk om je video’s te bekijken en artikelen te lezen. Ik heb erg veel aan je adviezen. Ik probeer gezonder te eten. Dit lukt prima. Enkele keuzes zijn prima vol te houden zoals;
  – Ipv limonade of frisdrank zoveel mogelijk water en thee
  – Niet meer 2x op een dag warm eten (ik at thuis wel eens smiddags warm en dan savonds op mijn werk een tweede keer)
  – Gevarieerder
  – Meer groente en fruit

  Echter merk ik wel eens dat ik veel trek heb in ongezonde dingen, ik heb onweerstaanbare trek in chips of chocola. Ik at echt heel veel chocola, ik probeer het te bespreken maar soms eet ik ineens een hele reep. Heb je tips hoe ik hier mee om kan gaan? En met verledingen buitenshuis? Als ik taart aangeboden krijg of een ander lekker hapje wil ik het zo graag! Het was voor mij normaal op helemaal niet op te letten en bij iedere gelegenheid iets te eten (koekje bij de koffie, taart, patat bij het eten, enz.) Erg lastig. Heb je een chocolade vervanger?

  Reageer
 6. Wendy Joyce 4 jaargeleden

  Ik ken je blog al een tijdje, sinds een half jaar volg ik deze ook echt een aantal x per week. De blogs vind ik steeds beter/leuker worden. Jammer dat er direct negatief op wordt gereageerd, al denk ik dat dit meer met jaloezie te maken heeft. Het idee heerst dat foodbloggers aan de lopende band van alles gratis krijgen, zolang je er transparant over bent en weet dat je er hard van werkt: niets van aan trekken!

  Reageer
 7. Francisca 4 jaargeleden

  lieve Marloes,
  Ik had je blog al eerder gezien, maar wilde toch nog even reageren, ik vind namelijk dat je, je dat verdient.

  bijna 2 jaar geleden kreeg ik een burn out, en kwam thuis te zitten, vond het allemaal heel erg zwaar, en zat in een isolement. Via de bedrijfsarts kreeg ik de tip om te gaan sporten/bewegen.
  Ik kwam jou tegen op youtube, en mennnn wat heb ik een hoop aan jou gehad! en zo divers, het begon met de beginners sporten, langzaam aan geen druk, gewoon wat je kan! en die schouderklopjes!!! toen ging ik verder met voeding en recepten, Geweldig! ik ging sporten, zeker 4 x in de week, veel snelwandelen, en ging regelmatig jou recepten uitproberen, daarnaast ging ik later video’s volgen, ik ging weer genieten, lachen om jou, Sven en Rasida.
  Ik weet ik heb het allemaal zelf gedaan, maar mede door jou! heel erg bedankt daarvoor!
  Nu had je het in deze video over die reclame’s, Ik vind het prima, en hoop dat het je veel opbrengt!!
  Optima Vita is zo divers, je kan van alles zien, doen en volgen, en wat je niet wilt klik je niet aan zou ik zeggen…
  Hoop dat je nog lang plezier hebt in het wel en wee van Marloes op Optima Vita, en ik blijf je volgen, en weet je het gaat nu top met mij, voel mij sterk en super gezond! smile..

  Ga je binnenkort een pepernoot test doen met Rasida? vond die met dat zo ijs ook zo leuk!
  lieve groet,
  Francisca

  Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.