met Rasheeda
Leefstijl Persoonlijk

Vlog #101 – Weekend zonder Sven!

Door

Woensdag, dat betekent tijd voor een vlog! Ik neem je mee tijdens mijn afgelopen weekend. Sven moest werken, dus die zie je alleen heel even op het eind. Ik ging samen met Rasheeda Groningen in. We kletsten gezellig bij. Ook gingen we naar de pepernotenwinkel en naar de pindakaaswinkel! Veel plezier met kijken.

Mijn weekend

Ik heb dus best wel wat gewerkt het afgelopen weekend, maar ik heb ook ontzettend genoten! Ik vond het heel fijn om Rasheeda weer even te zien en het sporten met Miriam was ook echt mega leuk. De reep Tony Chocolonely ga ik vanavond (ik typ dit op maandag) opeten, daar heb ik nu al zin in! Check dus instagram stories om te zien wat ik ervan vond.

Groetjes, Marloes

Heb jij een leuk weekend gehad?

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (6)
 1. Sandra CH 4 jaargeleden

  Gezellige vlog weer! En yay voor de pepernotenwinkel ! Oh ik mis pepernoten sinds ik niet meer in Nederland woon 🙁 Ik heb m’n trouwjurk nog, maar ik kan hem nog wel een keer aan naar een feestje want het is een top+rok, meer gala dan typisch trouwjurk 🙂 ik ga ook meestal tussen 22 en 23u slapen…ik sta doordeweeks tussen 5 en 6 op.

  Reageer
  • Marloes 4 jaargeleden

   Snap dat je pepernoten mist! Wow, jij staat vroeg op! 🙂

   Reageer
 2. Vera 4 jaargeleden

  Ik mag gewoon nog geen pepernoten kopen van mezelf….Ik heb nl geen pepernoten-rem ?

  Ik ga meestal tussen 22.30-23.00 naar bed en de wekker gaat door de week om 6.30. Dan haal ik dus zo’n 7 uur slaap altijd. In het weekend ga ik trouwens niet veel later naar bed, haha, ben over het algemeen gewoon rond dezelfde tijd moe ?

  Ik heb trouwens wel altijd een half uur nodig om in slaap te komen. Als kind al. Ben jaloers om mensen die meteen liggen te slapen!

  Reageer
  • Marloes 4 jaargeleden

   Sven slaapt ook altijd eerder dan ik! ?

   Reageer
 3. Dora 4 jaargeleden

  Ik zag dat je kikkererwten kocht bij de jumbo. Ik vind ze ook erg lekker, maar sinds kort eet ik ze wat vaker doordat ik de saladebak bij de AH bij elkaar gespaard heb en ik dus opeens 2x per week een salade meeneem naar het werk als lunch. Ik merk alleen wel dat ik er gedurende de middag en avond dus een flink opgeblazen gevoel aan overhoudt. Ik spoel de kikkererwten wel heel goed af, want ik weet dat door dat sap waar ze in zitten, je juist een opgeblazen gevoel aan over kunt houden. Maar ik heb het nog steeds helaas. Heb je daar misschien tips voor?

  Reageer
  • Marloes 4 jaargeleden

   Het kan zijn dat je gewoon niet zo goed tegen peulvruchten kan!

   Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.