| 11 november 2016

Vakantievlog! Lanzarote 2016

Het kan je ondertussen bijna niet meer ontgaan zijn, Sven en ik zijn vorige week teruggekomen van een heerlijke vakantie op Lanzarote (een van de Canarische eilanden). Natuurlijk heb ik hiervan ook wat beelden voor jullie opgenomen, die zie je hieronder! Eindelijk zullen jullie Sven ook iets meer zien!! De vlog is een stukje langer dan normaal, dus ga er even lekker voor zitten en pak er een kopje koffie of thee bij :).Om een lang verhaal kort te maken, wij hebben heerlijk genoten. We hebben ontzettend geluk gehad met het weer, want een paar dagen voordat wij aankwamen, was het flink noodweer.

lanzarote-collage

We hebben er bewust voor gekozen om heerlijk te ontspannen en alleen te doen waar we Γ©cht zin in hadden. Vandaar dat je niet zoveel culturele trips voorbij ziet komen :). Deze vakantie was vooral zon, zee, strand en lekker eten en drinken.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien!

Groetjes, Marloes

Wanneer was jouw laatste vakantie? Staat er nog eentje gepland voor je?

12 reacties

 1. Jaaaaaaa, leuk hoor?zo ziet onze vakantie er ook meestal omgeveer wel uit…en niks moet, alles mag:). Onze vakantie was naar Turkije, bijna 1,5 maand geleden! Ik heb daar ook 5 van de 8 dagen lekker gesport in het zeer primitieve fitness hokje van het hotel, maar doable, waar ik bijna elke dag het rijk alleen had. Mijn vriend, de “non-sporter# vond het ook niet erg dat ik wilde sporten en ging dan zelf even een boodschapje doen. Dan was ik meestal rond 10 uur ook uitgesport en heb je de hele dag nog (samen) voor je?. Als hij er wel moeite mee zou hebnen dat ik zelfs op vakantie zoveel wilde sporten had ik me ook wel aangepast, maar hij vond het prima en ik had het even nodig ☺. Groot gelijk dat je 2,5 dag niet gevlogd hebt, je hebt vakantie en het is je goed recht om je werk even te laten voor wat het is;).

 2. Hee Sven en Marloes

  Ik ben een stille volger en reageer eigenlijk nooit….maar wilde vooral tegen jou (Sven) zeggen dat je vlogdebuut hartstikke leuk was!! Marloes is zoiezo een topper, maar leuk dat we jou nu ook zagen! Het zag er uit als een heerlijke vakantie!

  Liefs Manon

 3. Waarom vliegen jullie niet vanaf Eelde? Ik kan het echt aanraden, zoooo veel relaxter dan Schiphol en goede tijden naar en van Lanzarote. πŸ™‚

 4. Het voelde alsof ik eventjes met jullie mee was in de warmte….!! Zag er heerlijk uit, deze aanrader onthoud ik. En zeker goed om lekker te doen waar je zin in hebt: sporten…vloggen als je wel zin hebt…vakantie is om te ontspannen en genieten! Ik had het helemaal gesnapt als je niet eens gevlogd had!
  Thnx voor het meegenieten!!

 5. Aah wat een leuke vlog en leuk om Sven zijn debuut te zien maken, ben benieuwd of hij vaker terug gaat komen. Ik vind jullie echt een leuk stel, ziet er uit alsof jullie heel veel plezier hebben samen. En dat is altijd leuk om te zien. Leuk om te zien dat je gewoon lekker doet waar je zin in hebt, is dat sporten helemaal prima toch! Erg leuk dat we altijd maar met je mee mogen kijken!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram