problemen bij afvallen
Leefstijl Vraag maar raak

Tips voor jullie problemen – Gezond leven, Sporten & Afvallen

Door

Een tijdje geleden maakte ik deel 1 van deze serie, waarin ik jullie tips geef over problemen bij gezond leven, afvallen en sporten. Jullie konden me vragen stellen onder de video en op instagram. Ik behandel de meest gestelde in deze video! Veel plezier met kijken.

In verwijs naar een aantal eerder gemaakte artikelen en video’s:

Ik hoop dat je deze video leuk vond!

Groetjes, Marloes

Wat is jouw ultiem favoriete sportbroek?

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (3)
 1. Marise 2 jaargeleden

  Voor de moeder met het jonge meisje, kijk de documentaire Fitgirl (wel iets voor meiden vanaf 12 jaar) met je dochter. Even googlen 2doc.nl Fitgirl. Heel indrukwekkend en je ziet wat een “gewone meid” (een basisschool juf) moest doen en laten om fitgirl te worden. Ook zie je haar een aantal weken na de bikini wedstrijd, waar ze terugkijkt op haar bizarre proces. Een aanrader om waardering te krijgen voor het (eigen) lichaam.

  Reageer
 2. Nelly 2 jaargeleden

  Hi Marloes!

  Een vraagje: Als mijn BMR 1400 calorieen per dag is, ik 800 heb verbrand op een dag met sporten en 3200 heb gegeten, dan heb ik in werkelijkheid toch maar 1000 calorieen gegeten? Of bereken ik dit verkeerd?

  Liefs!

  Reageer
 3. Maxime 1 jaargeleden

  Hoi Marloes,

  Over het onderwerp gezond leven eten, sporten & afvallen, heb ik een vraag.
  Ik wil graag wat afvallen, maar dit lukt mij niet..
  Ik hou erg veel van eten, en let op wat ik eet zodat ik niet té veel eet. Ik houd niet van ongezonde producten zoals chips, koekjes etc. Eens in de zoveel tijd neem ik een gezonde zelf gemaakte pizza van bieten en havermout.

  Ik ben begonnen bij een nieuwe sportschool, waar ik krachttrainingen volg. Ik weet je aankomt (spiermassa) met krachttrainingen, maar ik ben zelfs in mijn gezicht aangekomen.. Is dat normaal? Ook is mijn buik erg opgezwollen..

  Ik hoop dat je mij iets meer informatie en duidelijkheid hierin kan geven.

  Groetjes,

  Maxime

  Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.