The solution Oslo Skin Lab ervaringen
| 2 juli 2020

The Solution van Oslo Skin Lab – Mijn eerlijke review

Begin dit jaar werd ik gevraagd of ik ‘The Solution’ van Oslo Skin Lab wilde testen. Een collageenpoeder dat zou zorgen voor minder diepe rimpels en een gladdere huid met minder lijntjes. Ik stond op het punt om ‘nee’ te zeggen, maar besloot dat het toch een kans verdiende. Vandaag geef ik je mijn eerlijke review.

Dit artikel schrijf ik in samenwerking met Oslo Skin Lab. Zoals jullie weten, zal ik echter altijd 100% eerlijk zijn.

Het product

The Solution is een poeder van 100% gehydrolyseerd collageen. Je krijgt het thuisgestuurd in een stylish verpakking. Als je die open maakt, zie je 28 zakjes met 2,5g van het poeder. Elke dag meng je zo’n zakje door een drankje of door bijvoorbeeld je yoghurt of je soep. Je proeft er niets van! Het poeder is volledig natuurlijk en heeft geen geregistreerde bijwerkingen.

Het collageen is overigens afkomstig van rund. The Solution is dus helaas niet geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Vanuit mijn mediabureau kwam de vraag of ik open stond voor een samenwerking met Oslo Skin Lab. Of ik op mijn kanalen aandacht wilde schenken aan het poeder. In eerste instantie was ik van plan te weigeren, totdat ik hoorde dat ik het eerst gratis zelf mocht testen. Ik besloot het een kans te geven. Ik sprak af dat ik eerst zelf wilde ervaren, voordat ik een besloot of ik de samenwerking wilde aangaan…

Onderzoeken

Wat ik super vind, is dat er onafhankelijk onderzoek is uitgevoerd met het poeder. Ze hebben getest op het effect van het poeder op de rimpeldiepte, op de elasticiteit van de huid en op cellulite. In onderzoek 1 waren na 8 weken waren de rimpels van de (114) proefpersonen significant minder (20,1% minder!). In een ander onderzoek bij 69 vrouwen bleek een significante verbetering op de elasticiteit van de huid. Bij een derde onderzoek bij 105 vrouwen bleek dat cellulite afnam en dat de textuur van de huid op de dijen verbeterde.

Toen ik dit las, werd ik nieuwsgieriger. Zou het dan misschien tóch echt helpen? Mijn nuchtere Nederlandse koppie bleef echter sceptisch…want beweren alle fabrikanten van huidverbetering niet zulke dingen? Eerst zien, dan geloven!

Ik ging testen

Voordat ik startte met innemen, nam ik foto’s van mijn gezicht. Als ik verbetering wilde vaststellen, dan was dat naar mijn idee de beste manier. De zakjes kwamen binnen en ik mengde braaf elke dag het poeder door mijn water. In het begin deed ik het ‘s ochtends, maar inmiddels werkt ‘s avonds innemen beter voor mij. Inmiddels test ik al ruim 5 maanden en heb ik de effecten op mijn huid nauwkeurig in de gaten gehouden. De rest van mijn huidverzorging heb ik expres gelijk gehouden. Daarnaast ben ik geen andere producten gaan eten of drinken.

Mijn ervaring

De eerste 3 weken dat ik testte, merkte ik weinig verschil. Vanaf toen had ik af en toe het idee dat mijn huid er gezonder uit zag. Een gezondere, stralende teint. Dat had ik echter daarvoor ook wel eens, dus ik was nog niet overtuigd. Totdat deze dagen steeds vaker gingen voorkomen. Ook de rimpeltjes naast m’n ogen leken me iets minder diep te worden. Maar misschien was dit verbeelding?? Ik besloot na vijf weken testen weer foto’s te maken van mijn gezicht…

Links voor gebruik van The Solution, rechts na 5 weken gebruiken.
Links voor gebruik van The Solution, rechts na 5 weken gebruiken.
Links voor gebruik van The Solution, rechts na 5 weken gebruiken.

Mijn huidkwaliteit lijkt beter! Mijn gezicht is egaler en minder grauw. Bovendien zijn mijn rimpeltjes duidelijk minder diep geworden. Vooral naast en onder mijn ogen vind ik het verschil goed te zien! Ik moet eerlijk zeggen dat ik oprecht verbaasd was!

Ook de cellulite op mijn benen lijkt iets minder te zijn geworden. Ik heb mijn sportschema echter ook om moeten gooien doordat de sportscholen gesloten waren (ik ben veel meer gaan hardlopen), dus ik kan niet met 100% zekerheid zeggen dat dit door The Solution komt.

Ik ben natuurlijk door gegaan met gebruiken. De resultaten zijn misschien nog een klein beetje duidelijker geworden, maar het grootste verschil zit voor mij toch echt in die eerste vijf weken. Dit kan overigens per persoon verschillen. Ik heb ook mensen gehoord die pas na 12 weken of zelfs langer effect zagen.

Dit effect zal waarschijnlijk weer verdwijnen als ik stop met The Solution. Voor een gegarandeerd blijvend resultaat, zul je het poeder moeten blijven gebruiken.

Korting!

Ik mag van Oslo Skin Lab een mooie korting weggeven van 60% op de eerste verpakking. Klik hier voor die actie. Je betaalt dan geen €56,60, maar €22,80! Op de volgende verpakkingen krijg je (zoals elke member) 30% korting en betaal je €39,80. Uiteraard kun je op elk moment opzeggen.

Mijn advies zou zeker zijn om in ieder geval 3 maanden (of liever zelfs nog iets langer) door te zetten, om écht te kunnen zien wat The Solution voor jou doet. ♥

Mijn conclusie

Ik had oprecht niet verwacht zulke resultaten te zien van een product voor huidverbetering. Voor mij als diëtist is het echter heel logisch om van binnenuit je huid te verbeteren met het poeder, in plaats van via buitenaf met bijvoorbeeld een crème.

Het is een prijzig product, maar daarentegen ken ik ook heel veel vrouwen die honderden euro’s per jaar uitgeven aan crèmes en/of behandelingen. Wat mij betreft is het in dat geval absoluut het overwegen van de investering waard.

Groetjes, Marloes

Doe jij iets aan huidverzorging?

4 reacties

  1. Dit is natuurlijk geen eerlijke review. Je wordt gesponsord… Daarnaast zie ik geen verschil, behalve andere belichting etc.

  2. Hoi! Ik ben evt ook geïnteresseerd in dat poeder, maar ik vraag me af of de tweede foto genomen is nadat je gesport hebt? Na het sporten heeft mijn huid ook bepaalde flow. Mag ik vragen of je het nog gebruikt? Grts Irene

  3. Leuk om je review te lezen. Maar eerlijk is eerlijk; ik zie echt geen verschil. Met ander licht en een beetje make-up kun je groter resultaat behalen. Ook lijkt me dit geen eerlijke review als je door het product zelf gesponsord wordt? Wanneer gaan bedrijven snappen dat consumenten slimmer zijn geworden en niet meer alles voor zoete koek slikken?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram