Tas van een fitgirl
| 31 augustus 2018

De (Weekend)Tas van een Fitgirl

Het leek me leuk om vandaag weer eens een andere video dan anders te maken. Ik ging een paar dagen weg, dat inspireerde me om mijn weekendtas met jullie te delen! Deze keer zat hij best heel vol, want ik wilde ook werken en sporten. Ik vertel je precies wat ik allemaal meeneem.

Sportspullen

Meestal neem ik sportspullen mee als ik een nachtje (of meer) weg ga. Veel mensen vinden dat overdreven, maar ik vind het gewoon heerlijk om te kunnen sporten als ik daar zin in heb! Als ik meerdere dagen ga, neem ik vaak 1 sportbroek mee en twee sportshirtjes en sportbh’s.

Supplementen

Ik neem dus geen supplementen mee als ik een paar dagen weg ga. Hooguit mijn probiotica als ik merk dat mijn darmen een beetje ontregeld zijn. Eiwitshakes en andere supplementen daar kan ik prima een paar dagen zonder.

Ik vind het wel heel belangrijk om mijn eiwitten binnen te krijgen, om spierafbraak te voorkomen. Dit kan echter prima met normale voeding. Deze keer kies ik wel voor een eiwitreep voor onderweg, omdat ik weet dat bij een tankstation het aanbod vaak niet heel groot is. Een smartbar is dan een ideale oplossing voor eiwitrijke snack.

Verzoekjes?

Ik hoop dat je deze video leuk vond om te zien. Ik merk dat ik het mega leuk vind om af te wisselen met zulk soort video’s die eigenlijk weinig met gezond leven te maken hebben. Mocht jij verzoekjes hebben, dan hoor ik het heel graag!

Neem jij sportspullen mee als je een paar dagen weg gaat? Ben ik volgens jou nog dingen vergeten?

2 reacties

  1. Leuke video! Ik vind dit soort ‘whats in my bag’ video’s altijd leuk, voor inspiratie. En gewoon nieuwsgierig natuurlijk! Als ik een paar dagen wegga neem ik ook graag mijn hardloopspul mee!

  2. Wat neem bij een bescheiden hoeveelheid spullen mee. Ik neem altijd veel meer mee. Oké de helft blijft dan onaangetast in mijn tas zitten maar ben altijd bang dat ik iets vergeet?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram