Sushi mukbang
Leefstijl Persoonlijk Vraag maar raak

Sushi Mukbang – Jaloezie, afknappers en Temptation Island.

Door

Deze sushi mukbang stond al HEEL lang op de planning. Vandaag is het perfecte moment. Normaal gesproken zie je op vrijdag een vlog, maar op dit moment liggen wij lekker met onze bruine billen in de zon op Gran Canaria! Omdat ik natuurlijk weet dat je ons niet kunt missen, heb ik een mega lange kletsvideo als goedmakertje ;).

Ik vroeg jullie op instagram over vragen, onderwerpen of leuke dingen om te bespreken. Allereerst kwam heel vaak de vraag wat en mukbang eigenlijk is. Wikipedia zegt het volgende:

Mukbang, muk-bang of meokbang is een live online audiovisuele uitzending waarin een gastheer grote hoeveelheden voedsel eet terwijl hij interactie heeft met zijn publiek. Gewoonlijk gedaan via een webcast, werd mukbang populair in Zuid-Korea in 2010‘ – Bron

Oftewel, Sven en ik gaan sushi eten en het ondertussen hebben over onderwerpen als jaloezie, afknappers, meedoen aan temptation island of het hebben van een trio. Jullie kunnen gezellig mee kijken!

Waarschuwing: als je niet tegen eetgeluiden kan, of als je het vreselijk vind als mensen met volle mond praten, dan kun je deze video beter overslaan. Dat is namelijk het hele idee van een mukbang :).

Ik hoop dat je deze sushi mukbang leuk vond om te zien. Komende maandag zie je een normale video en vanaf woensdag kun je onze vakantie vlogs verwachten. Wij genieten ondertussen lekker verder. Mocht je alvast foto’s willen zien, volg me dan op instagram.

Groetjes, Marloes (en Sven)

Had jij al eens eerder een mukbang gezien? Wat vond je ervan?

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (3)
 1. Vera 7 maandengeleden

  Wat een heerlijke, lieve video. Erg leuk om naar te kijken.
  En wat betreft kleine mannen….ik hou ervan πŸ˜‰ Misschien omdat ik zelf niet zo groot ben (1.69), vind ik mannen van rond de 1.80 helemaal prima. Ik ben nooit op lange mannen gevallen. Misschien vind ik dat dan wat imponerend? Geen idee eigenlijk…
  Geniet nog even van jullie vakantie!! Ik zou het leuk vinden om over een tijdje weer eens zo’n video te zien. Zeker als vervanger voor een vlog tijdens een vakantie….dan is dit echt gezellig. Dank jullie wel!!!!

  Reageer
 2. Lisa 7 maandengeleden

  Toffe video, Γ©cht leuk! Ik hdb met veel plezier gekeken.

  Reageer
 3. Thes 7 maandengeleden

  Heerlijke video. Zeker voor herhaling vatbaar. Pracht stel. DANK.

  Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: